Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στην Τούμπα κι έμεινε εκτός Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ «λύγισε» στην Τούμπα κι έμεινε εκτός Ευρώπης

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή, ηττήθηκε 2-0 εντός έδρας από την Μπριζ κι έμεινε εκτός συνέχειας στο Conference League

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To ταξίδι του ΠΑΟΚ στο Conference ολοκληρώθηκε, αφού δεν μπόρεσε να κάνει την ανατροπή (0-1 στο Βέλγιο). O «Δικέφαλος» δεν κατάφερε να φανεί απειλητικός, η καταπληκτική Μπριζ είχε την ουσία, επικράτησε 2-0 και με δύο νίκες βρέθηκε στους «4» όπου θα αντιμετωπίσει την Φιορεντίνα! 

Οι Βέλγοι επέβαλλαν το ρυθμό τους, απειλώντας δυο φορές σε διάστημα επτά λεπτών: αρχικά στο 12’, όταν έπειτα από συνεργασία στα αριστερά, ο Μέγιερ έκανε το γύρισμα αλλά το πλασέ του αμαρκάριστου Ούγκο Φέτλεσεν από το ύψος του πέναλτι πέρασε πάνω από τα δοκάρια. Επειτα στο 18’, όταν ο Σκόρας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Ζουτγκλά στην κίνηση απέτυχε να βρει εστία.

Στο 33΄ ήρθε το γκολ για τους Βέλγους, όταν ο Σαμπέ έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Ζουτγκλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα

Οι «ασπρόμαυροι» δέχθηκαν και δεύτερο γκολ στο τέλος του πρώτου μέρους. Η μεταβίβαση από την άμυνα έδωσε την ευκαιρία στον Σκόρας να σουτάρει, ο Κοτάρσκι απέκρουσε αλλά στην επαναφορά με βολέ ο Ζουτγκλά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, αφού ο ΠΑΟΚ ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να φανεί απειλητικός. 

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Σβαμπ, Μεϊτέ (56’ Οζντόεφ), Ντεσπόντοφ (71’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Α. Ζίβκοβιτς), Τάισον, Μπράντον (46’ Σαμάτα).

Μπριζ (Νίκι Χέιεν): Γιάκερς, Σαμπέ, Ορντόνεζ, Μπαλάντα, Σκόρας (87’ Τάλμπι), Μέγιερ, Φέτλεσεν (83’ Ζίγκερναγκελ), Φάνακεν, Ονιεντίκα, Νούσα (76’ Οντόι), Ζουτγκλά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή