Πόλο γυναικών: Στον τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός

Πόλο γυναικών: Στον τελικό του Champions League ο Ολυμπιακός

Η Νικόλ Ελευθεριάδου ήταν εντυπωσιακή, πέτυχε επτά γκολ και η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού με τη νίκη 16-12 κόντρα στη Ματαρό πάει για τον 4ο τίτλο του στο Champions League

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Ελευθεριάδου έκανε ένα από τα καλύτερα παιχνίδια της καριέρας της, ο Ολυμπιακός θριάμβευσε με 16-12 της Ματαρό και πάει ολοταχώς για το 4ο τρόπαιο της ιστορίας του στο Champions League. Στον τελικό θα βρει απέναντί της, τη Σαμπαντέλ (21/4, 15:00). 

Η ισπανική ομάδα μπήκε καλύτερα και πήρε το προβάδισμα με 3-2. Η Ματαρό συνέχισε να βρίσκει με συνέπεια λύσεις στην επίθεσή της, περνώντας μπροστά με 6-4, πριν ο Ολυμπιακός μειώσει στο 6-5 του πρώτου ημιχρόνου, με τη Σιούτη.

Η Χυδηριώτη έφερε το ματς στα ίσα (6-6) και η Ελευθεριάδου με προσωπικό της ρεσιτάλ σκόραρε τρία συνεχόμενα γκολ, φτάνοντας τα πέντε γκολ συνολικά και βάζοντας τον Ολυμπιακό μπροστά με 9-8.

Το σερί των «ερυθρόλευκων» έφτασε μέχρι το 4-0, παίρνοντας προβάδισμα τριών γκολ (11-8) με τη λήξη του τρίτου οκταλέπτου.

Η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη ήταν καλύτερη και έφτασε τελικά στη νίκη με 16-12!

Τα οκτάλεπτα: 2-2, 3-4, 6-2, 5-4

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου 1, Χυδηριώτη 2, Ελευθεριάδου 7, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 2, Δρακωτού, Μυριοκεφαλιτάκη, Νίγκρο.

Ματαρό (Ντανιέλ Μπαγιάρτ): Τέρε Μάρτι, Μορέλ, Φαν ντε Κρατς 3, Γκουιράλ, Σέβενιτς 1, Κέζτελι 3, Καμπράι, Νόγκουε 2, Αβένιο, Μπερτράν 2, Εσπάρ 1, Κλαβέρια, Αρτς

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή