Ανάσα παραμονής για Παναιτωλικό, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ

Ανάσα παραμονής για Παναιτωλικό, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ

Ο Παναιτωλικός πήρε σημαντικό τρίποντο στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα (0-2) και συνεχίζει να έχει στα χέρια του την παραμονή - «Ζωντανή» η Κηφισιά, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναιτωλικός με σκόρερ τους Ντίας και Ζοάο Πέδρο, νίκησε 2-0 στην Τρίπολη τον Αστέρα και έκανε το μεγάλο άλμα προς την επίτευξη του στόχου της παραμονής.

Ετσι, «σκαρφάλωσε» στους 30 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του και τον Βόλο. Τα «Καναρίνια» άνοιξαν το σκορ στο 31ο λεπτό, όταν από σέντρα του Τορεχόν η άμυνα των γηπεδούχων απέτυχε να απομακρύνει και ο Ντίας νίκησε τον Τσιφτσή.

Η ομάδα του Πετράκη ήταν καλύτερη και στο 67ο λεπτό πήρε αυτό που ήθελε, όταν σε νέα ολιγωρία της άμυνας του Αστέρα ο Ντίας από εκτελεστής έγινε δημιουργός, «σερβίροντας» την ασίστ στον Ζοάο Πέδρο που διαμόρφωσε το τελικό 0-2.

Ανάσα η Κηφισιά, υποβιβάστηκε ο ΠΑΣ

Με αντεπίθεση διαρκείας στο 2ο ημίχρονο και δύο γκολ σε διάστημα 4 λεπτών, η Κηφισιά που έχανε στο ημίχρονο, έκανε την ανατροπή, νίκησε με 2-1 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι και είναι ζωντανή στη μάχη της παραμονής.

Η νίκη της σήμανε και τον υποβιβασμό του ΠΑΣ Γιάννινα στη Super League 2, μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς στην καλύτερη γι΄ αυτούς περίπτωση οι Ηπειρώτες μπορούν να ισοβαθμήσουν με την Κηφισιά αλλά δεν μπορούν να ξεπεράσουν Παναιτωλικό και Βόλο.

Ήταν το 16ο λεπτό στο Περιστέρι, όταν σε μια απρόσεκτη πάσα του Τσάπαν προς τον Βαφέα, ο Αγκιμπού Καμαρά έκλεψε την μπάλα και πλάσαρε εύστοχα για το 1-0.

Ωστόσο, στο 64΄ ο Σναϊντερλάν ισοφάρισε με καρφωτή κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πρίτσας και στο 68΄ ήταν η σειρά του Κρισιούμα να «εκτελέσει» τον Μαρκετζιάνι για το 2-1. 

Η επόμενη αγωνιστική(6η)

Σάββατο 27 Απριλίου
Αστέρας Τρίπολης – ΟΦΗ 20:00
Βόλος – Πανσερραϊκός 20:00
Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα 20:00
Παναιτωλικός – Ατρόμητος 20:00

Η Βαθμολογία  (5η αγωνιστική)

7. Ατρόμητος 34
8. Αστέρας Τρίπολης 34
9. ΟΦΗ 34
10. Πανσερραϊκός 32
11. Παναιτωλικός 30
12. Βόλος 29
13. Κηφισιά 28
14.ΠΑΣ Γιάννινα 19
*Πανσερραϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα έχουν ματς λιγότερο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή