Champions League Γυναικών: Η Σαμπαντέλ «λύγισε» τον Ολυμπιακό στον τελικό

Champions League Γυναικών: Η Σαμπαντέλ «λύγισε» τον Ολυμπιακό στον τελικό

Ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να βρει λύσεις στην άμυνα και η Σαμπαντέλ έφτασε στη νίκη με 16-10 και έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία της

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άμυνα του Ολυμπιακού δεν λειτούργησε στο 3ο δεκάλεπτο και η Σαμπαντέλ δεν άφησε τη μεγάλη ευκαιρία. Η ισπανική ομάδα επικράτησε με 16-10 στον τελικό του Final 4 του Champions League και έγινε πρωταθλήτρια Ευρώπης για 7η φορά στην ιστορία της.

Ολα κρίθηκαν στο 3ο οκτάλεπτο. Ο Ολυμπιακός στο πρώτο μισό της περιόδου, μείωσε σε 7-6 και 8-7, δεν εκμεταλλεύτηκε τρεις επιθέσεις στον παραπάνω και μετά στο δεύτερο μισό της περιόδου ήρθε το ξέσπασμα της Σαμπαντέλ, που με πέντε διαδοχικά γκολ μπήκε στην 4η περίοδο με διαφορά έξι γκολ. 

Η Σαμπαντέλ βρήκε νέο σερί, με δύο γκολ από την Τζουστίνι, ένα από την Γκονζάλεζ και την Φαν ντερ Σλοτ και την Γκαρσία προηγήθηκε με 13-7 (1:20), αποκτώντας τεράστιο πλεονέκτημα.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας έφθασε τη διαφορά στο 15-8 και έφθασε στην κατάκτηση του τροπαίου με 16-10.

Tα οκτάλεπτα: 2-1, 5-3, 6-3, 3-3.

Σαμπαντέλ (Νταβίντ Πάλμα): Έστερ Ράμος, Ματίλντε Ορτίθ, Λέιτον, Φαν ντερ Σλοτ 2, Κένινγκ, Κασάδο 1, Τζουστίνι 5, Γκαρσία Γκοδόι 2, Φόρκα 2, Μπεατρίζ Ορτίθ 1, Χουράδο, Γκονζάλες Λόπεζ 3, Καράσκο.

Ολυμπιακός (Δημήτρης Κραβαρίτης): Σταματοπούλου, Ελευθερία Πλευρίτου, Χυδηριώτη 1, Ελευθεριάδου 1, Τριχά 1, Ξενάκη, Σιούτη 1, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Σάντα, Βασιλική Πλευρίτου 3, Δρακωτού 1, Μυριοκεφαλιτάκη 2, Νίγκρο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή