Επιβλητικός ο Παναθηναϊκός, 5-0 τη Λαμία

Επιβλητικός ο Παναθηναϊκός, 5-0 τη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός ήταν εντυπωσιακός, επικράτησε 5-0 της Λαμίας εκτός έδρας και πέτυχε την τέταρτη διαδοχική του νίκη στα Playoffs

1' 8" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τέταρτη σερί νίκη για τον Παναθηναϊκό που διέλυσε 5-0 τη Λαμία, στο «Αθανάσιος Διάκος», για την 6η αγωνιστική των Playoffs της Super League. Την Τετάρτη ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί από την ΑΕΚ

Ιωαννίδης και Μπακασέτας έκαναν… ό,τι ήθελαν την άμυνα της ομάδας από την Φθιώτιδα, έχοντας από δύο γκολ έκαστος, με ισάριθμες ασίστ, επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική κατάσταση στην οποία βρίσκονται.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός ανέβηκε στην κορυφή, αλλά με ματς περισσότερο από την ΑΕΚ και δυο από τον ΠΑΟΚ. Ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς έδωσε το προβάδισμα στους «πράσινους» στο 23’, έχοντας πάρει δύο λεπτά νωρίτερα τη θέση του Μπερνάρ, ο οποίος αντικαταστάθηκε με μυϊκές ενοχλήσεις στο δικέφαλο.

Στο 44’ ο Ιωαννίδης «έσπασε» την μπάλα προς τον Μπακασέτα, ο οποίος δεν αστόχησε κάνοντας το 2-0 για τον Παναθηναϊκό.

Οι «πράσινοι» έφτασαν σε τρίτο γκολ στο 54’, όταν από κόρνερ του Μπακασέτα, ο Ιωαννίδης με  κεφαλιά έκανε το 3-0 για τον Παναθηναϊκό. Τρία λεπτά αργότερα ο Μπακασέτας έκανε το 4-0 για τους «πράσινους». Ο Παναθηναϊκός συνέχισε να είναι καταιγιστικός κι έφτασε σε πέμπτο γκολ, ξανά με τον Ιωαννίδη στο 60ό λεπτό. 

Λαμία (Λεωνίδας Βόκολος): Κοσέλεφ, Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος (62’ Στάνκο), Τζανετόπουλος, Αμαράλ (46’ Σίντκλεϊ), Τζανδάρης (62’ Κοντονίκος), Νούνιες, Σλίβκα, Τσιλούλης, Λέικ (46’ Ρουμπέν Μαρτίνεθ), Μάλτσι (77’ Τσούκαλος). 

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Λοντίγκιν, Κώτσιρας, Ακαϊντίν (63’ Βιλένα), Γεντβάι, Χουάνκαρ (63’ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Λημνιός, Μπακασέτας (63’ Μαντσίνι), Μπερνάρ (21’ λ.τρ Βέρμπιτς), Ιωαννίδης (71’ Σπόραρ).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή