Ο Ρουντ «λύγισε» τον Τσιτσιπά και κατέκτησε το Barcelona Open

Ο Ρουντ «λύγισε» τον Τσιτσιπά και κατέκτησε το Barcelona Open

O Κάσπερ Ρουντ σταμάτησε το σερί νικών του Στέφανου Τσιτσιπά, στον τελικό του Barcelona Open και κατέκτησε τον τίτλο επικρατώντας με 7-5, 6-3 του Έλληνα Πρωταθλητή

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον τελικό του Barcelona Open, ο Νορβηγός τενίστας επικράτησε με 2-0 του Έλληνα πρωταθλητή, σταματώντας το σερί του τελευταίου στο χώμα από την έναρξη της περιόδου (μετρούσε 10 νίκες).

Αυτός ήταν ο 11ος χαμένος τελικός του Στέφανου Τσιτσιπά και ο τέταρτος χαμένος στο τουρνουά της Βαρκελώνης.

Στον αντίποδα, ο Κάσπερ Ρουντ μετά τη σημερινή επικράτηση κατάφερε να κατακτήσει τον μεγαλύτερο τίτλο της καριέρας, μιας και ο Νορβηγός είχε πανηγυρίσει μέχρι τώρα μόνο τίτλους σε 250άρια τουρνουά της ATP.

Δεν μπόρεσε ο Τσιτσιπάς να ολοκληρώσει με τον ιδανικότερο τρόπο την καταπληκτική δεύτερη εβδομάδα του σε χωμάτινη επιφάνεια.

Ο Ρουντ κατάφερε να πάρει το προβάδισμα (4-3) και ν’ αναγκάσει τον Τσιτσιπά να σερβίρει δύο φορές για να μείνει στο σετ.

Ο Έλληνας την πρώτη φορά ήταν άρτιος κάνοντας το 5-5, ενώ την δεύτερη φορά είδε τον αντίπαλο του να φτάνει σε διπλό set point το οποίο εκμεταλλεύτηκε για να πάρει προβάδισμα στον τελικό.

O ρυθμός του Νορβηγού ήταν εξαιρετικός, με τον Τσιτσιπά να μην μπορεί να βρει λύσεις.

Ο Ρουντ κατέκτησε το σετ με 6-3, πανηγυρίζοντας τον μεγαλύτερο τίτλο στην καριέρα του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή