Νίκη με ανατροπή η ΑΕΚ, 2-1 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

Νίκη με ανατροπή η ΑΕΚ, 2-1 τον Αρη στη Θεσσαλονίκη

H AEK πήρε σημαντική εκτός έδρας νίκη με 2-1 κόντρα στον Αρη και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας

1' 11" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Παρά το γεγονός ότι η ΑΕΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Αρη και βρέθηκε στην κορυφή της βαθμολογίας.

Η Ένωση μπήκε πιο δυνατά, πίεσε, έχασε σημαντικές ευκαιρίες, ωστόσο Αμραμπατ, Ελιασον και Τσούμπερ δεν κατάφεραν να βρουν δίχτυα.

Στο 36′ και κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Μορόν σούταρε, η μπάλα κόντραρε και έδιωξε με υπερένταση ο Αθανασιάδης. Διαιτητής και βοηθός έδωσαν συνέχεια στο ματς, αλλά παρενέβη το VAR για το 1-0, καθώς έκρινε πως η μπάλα είχε περάσει εξ ολοκλήρου τη γραμμή.

Το ματς ξεκίνησε με την άμεση ισοφάριση της ΑΕΚ. Κάθετη πάσα του Ελίασον στον Πόνσε που έκανε τη σέντρα-σουτ, για να σπρώξει την μπάλα στην ανυπεράσπιστη εστία ο Σιντιμπέ.

Η πίεση των φιλοξενούμενων συνεχίστηκε, όμως η ΑΕΚ δεν μπορούσε να νικήσει τον Χουτεσιώτη, ο οποίος με μεγάλες επεμβάσεις κρατούσε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Χουτεσιώτης νικήθηκε από τον Αμραμπατ στο 65′ αλλά για να γίνει αυτό προηγήθηκε οφσάιντ του Πόνσε και το γκολ ακυρώθηκε.

Τελικά τη λύση για την ΑΕΚ στο 84′ έδωσε έπειτα από φάση διαρκείας ο Αμραμπατ με δυνατό αριστερό σουτ από το ύψος του πέναλτι. 

Άρης (Άκης Μάντζιος): Χουτεσιώτης, Φατόρε, Μοντόγια, Μπράμπετς, Ρόουζ (90’+3′ Δεληζήσης), Βερστράτε (46′ Τζούρασεκ), Νταρίντα (77′ Εμβοντό), Μάνου Γκαρθία (64′ Φετφατζίδης), Ζαμόρα, Παναγίδης, Μορόν (77′ Ανσαριφάρντ).

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Κάλενς, Βίντα, Σιντιμπέ (83′ Φερνάντες), Χατζισαφί, Σιμάνσκι (71′ Αραούχο), Γιόνσον, Άμραμπατ (87′ Γαλανόπουλος), Τσούμπερ (82′ Λιούμπισιτς), Πόνσε, Ελίασον (71′ Πινέδα).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή