Ο Ολυμπιακός το ντέρμπι, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός το ντέρμπι, 2-1 τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε νικητής στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής των Playoffs, επικρατώντας του ΠΑΟΚ με 2-1 στο «Γ. Καραϊσκάκης» και παρέμεινε στη διεκδίκηση του τίτλου

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός των οκτώ αλλαγών στην ενδεκάδα του, νίκησε 2-1 τον ΠΑΟΚ με γκολ των Κίνι, Ζέλσον και διατήρησε τις ελπίδες του για κατάκτηση του τίτλου.

Οι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά και στο πρώτο τέταρτο βρήκαν δυο φορές δίχτυα με τον Ναβάρο, ωστόσο και τα δυο γκολ ακυρώθηκαν ως οφσάιντ.

Στο 25΄ ο Πορτογάλος Νογκέιρα έδειξε το σημείο του πέναλτι για μαρκάρισμα του Κουλιεράκη στον Ναβάρο. Την εκτέλεσή του ανέλαβε στο 27΄ ο Ποντένσε, ο Κοτάρσκι έπεσε στην αριστερή γωνία του και απέκρουσε, αλλά ο Κίνι πήρε το ριμπάουντ και σκόραρε.

Οι «ερυθρόλευκοι» διπλασίασαν στο 61ο λεπτό τα τέρματά τους με το πρώτο γκολ του Ζέλσον Μαρτίν ύστερα από έξοχη αντεπίθεση και ασίστ του Ποντένσε.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν σε 2-1στο 90΄+2 με τον Μάρκος Αντόνιο.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κίνι (90΄+4 Βέσο), Ρέτσος, Άμπι, Ρίτσαρντς, Τσικίνιο (78΄ Έσε), Ιμπόρα, Μαρτίνς (78΄ Μασούρας), Όρτα (85΄ Καρβάλιο), Ποντένσε, Ναβάρο (85΄ Ελ Κααμπί).

ΠΑΟΚ (Ρασβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (78΄ Ότο), Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα, Οζντόεφ, Μεϊτέ (74΄ Σβαμπ), Ζίβκοβιτς, Μουργκ (59΄ Ντεσπόντοφ), Τάισον (79΄ Μάρκος Αντόνιο), Τόμας (59΄ Σαμάτα). 


H επόμενη αγωνιστική

7η αγωνιστική – Τετάρτη 24 Απριλίου
17:00 Λαμία-ΠΑΟΚ
19:30 Άρης-Ολυμπιακός
20:30 ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Η Βαθμολογία των Playoffs (6η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 72
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 67
4. Ολυμπιακός 66
5. Αρης 48
6. Λαμία 34
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή