Volley League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Volley League: Πρωταθλητής Ελλάδας ο Ολυμπιακός

Επειτα από έναν συναρπαστικό αγώνα, ο Ολυμπιακός επικράτησε 3-2 του Παναθηναϊκού, πέτυχε την τρίτη νίκη (3-1) στους τελικούς και κατέκτησε το πρωτάθλημα

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το πρωτάθλημα, αφού επικράτησε του Παναθηναϊκού στον τέταρτο τελικό με 3-2 σετ.

Ηταν η τρίτη νίκη των Πειραιωτών (3-1)σε αυτή τη σειρά που έφερε το νταμπλ, αλλά και το δεύτερο διαδοχικό πρωτάθλημα.

Οι Στερν και Ιντάλγκο «υπέγραψαν» τη μεγάλη νίκη του Ολυμπιακού, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό που «γύρισε» απ’ το 2-0, πήγε τον αγώνα στο τάι-μπρέικ, αλλά δεν είχε σωστές επιλογές στο τελευταίο σετ.

Ο Ολυμπιακός πήρε εύκολα το πρώτο σετ επικρατώντας 25-17. Στο δεύτερο σετ, ο Ολυμπιακός ήταν καλύτερος, είχε λύσεις και παρά τον τραυματισμό του Τζούριτς έφτασε στο 25-19. Με την πλάτη στον… τοίχο ο Παναθηναϊκός έβγαλε «αντίδραση» στο τρίτο σετ.

Οι «πράσινοι» είχαν το «ξέσπασμα» που τους έφερε στο 12-18. Τα σερβίς του Ιντάλγκο επανέφεραν τον Ολυμπιακό στη διεκδίκηση (16-18), όμως οι πόντοι του Φράγκου «καθάρισαν» το σετ για τον Παναθηναϊκό (20-25) που μείωσε σε 2-1.

Στο τέταρτο σετ ο Ολυμπιακός μπήκε ορεξάτος και με διάθεση να τελειώσει τη σειρά, παίρνοντας προβάδισμα με 5-1 και 6-2, χάρη στις επιθέσεις του Ιντάλγκο.

Οι «πράσινοι» απάντησαν με δικό τους 0-6. Ο Ολυμπιακός πέρασε μπροστά με 19-18, ωστόσο ο ρυθμός διακόπηκε έπειτα από την προσωρινή διακοπή, εξαιτίας αντικειμένου που έπεσε στον πάγκο του Παναθηναϊκού. Στην επιστροφή ο Παναθηναϊκός είχε λύσεις και κέρδισε 25-21.

Στο τάι-μπρέικ ο Ολυμπιακός πήρε γρήγορο προβάδισμα 3-0 και 6-1, ο Παναθηναϊκός απάντησε με σερί, αλλά τα μπλοκ και το σερβίς έδωσαν τον τίτλο στον Ολυμπιακό με 15-12.

Τα σετ: 25-17, 25-19, 20-25, 21-25, 15-12

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή