Σχορτσανίτης: «Θέλω Μακάμπι, αλλά θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός»

Σχορτσανίτης: «Θέλω Μακάμπι, αλλά θα προκριθεί ο Παναθηναϊκός»

Την πρόβλεψή του, αλλά και την προτίμησή του, έδειξε ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης, όσον αφορά το ζευγάρι της σειράς των Playoffs, Παναθηναϊκός - Μακάμπι

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε συνέντευξή του στην ιστοσελίδα one.co.il, ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης έδειξε την προτίμησή του στην ομάδα που θέλει να βρεθεί στο Final 4, αλλά απάντησε και στο ποιος πιστεύει ότι θα προκριθεί.

O «Big Sofo» δεν έκρυψε την προτίμησή του στη Μακάμπι για νικήτρια του ζευγαριού, δεδομένου της δραματικής κατάστασης που βρίσκεται το Ισραήλ τους τελευταίους μήνες.

«Αν μιλήσω αντικειμενικά, πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός θα νικήσει και θα πάρει την πρόκριση επειδή έχει πλεονέκτημα έδρας, αλλά στην πραγματικότητα θέλω να πάρει τη σειρά η Μακάμπι. Με τον πόλεμο και την τραγωδία που υπάρχει, νομίζω ότι θα ήταν καλή ευκαιρία για τους φιλάθλους να πάνε στο Final Four».

Για την κόντρα Ναν – Μπόλντγουιν, o «Big Sofo» είπε: «Οταν έπαιζα, δεν μιλούσα ποτέ πριν από τα παιχνίδια, οπότε θα δούμε. Ο Ναν είναι ταλαντούχος σκόρερ, αυτό είναι το μόνο που μπορώ να πω. Και ο Μπόλντγουιν όμως είναι ταλαντούχος και θα είναι μάχη ανάμεσά τους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή