Premier League: Η Αρσεναλ διέλυσε την Τσέλσι και ανέβηκε στην κορυφή

Premier League: Η Αρσεναλ διέλυσε την Τσέλσι και ανέβηκε στην κορυφή

Η Αρσεναλ ήταν εντυπωσιακή κόντρα στην Τσέλσι, τη νίκησε με 5-0 και βρέθηκε στην κορυφή της Premier League

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H εκπληκτική η ομάδα του Μικέλ Αρτέτα διέλυσε την Τσέλσι με 5-0 στο «Emirates» και βρέθηκε ξανά στην κορυφή της Premier League. Οι Λονδρέζοι είναι στο +3 από τη Λίβερπουλ και στο +4 από τη Σίτι. Ηταν η 12η νίκη της Αρσεναλ σε 14 ματς στην Premier League στο 2024. 

Οι «κανονιέρηδες» ευτύχησαν να προηγηθούν νωρίς, αφού έκαναν το 1-0 στο 5ο λεπτό με τον Λεάντρο Τροσάρ. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς άλλο τέρμα, με τους γηπεδούχους να έχουν φάσεις, αλλά όχι ουσία.

Η Τσέλσι είχε δοκάρι, αλλά και πολλά λάθη. Στο δεύτερο μέρος η Αρσεναλ έκανε ό,τι ήθελε στο ματς. Στο 52ο λεπτό, ο Ράις σούταρε, η μπάλα βρήκε στον Γκάλαγκερ και τον Πάρτεϊ και ο Μπεν Γουάιτ έκανε το 2-0. Στο 57′ μία απίθανη πάσα του Οντεγκααρντ κι ένα υπέροχο τελείωμα του Χάβερτς έφεραν το 3-0. Στο 65′ ήρθε το και τέταρτο γκολ.

Με προσωπική ενέργεια, στο 65’, ο Χάβερτς πέτυχε το 4-0. Οι «κανονιέρηδες» σκόραραν και 5η φορά, με τον Μπεν Γουάιτ στο 70ό λεπτό. Αυτή ήταν η πιο βαριά ήττα των «Μπλε» στην ιστορία τους από την Αρσεναλ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή