Σούπερ Λιγκ 1: Ντέρμπι «αλληλοεξόντωσης» στη Ν. Φιλαδέλφεια

Σούπερ Λιγκ 1: Ντέρμπι «αλληλοεξόντωσης» στη Ν. Φιλαδέλφεια

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ – Παναθηναϊκού στην «Opap Arena» (20.30), που αναμένεται να δώσει σημαντικό πλεονέκτημα στον νικητή στη μάχη του τίτλου, δεσπόζει στη σημερινή 7η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League 1.

Τέσσερις στροφές πριν από το τέλος και ενώ η άμμος στην κλεψύδρα αρχίζει να λιγοστεύει, το συγκεκριμένο παιχνίδι θεωρείται τελικός για τους δύο αντιπάλους –και όχι άδικα– από τη στιγμή που τους χωρίζει μόλις ένας βαθμός. Η ΑΕΚ, με νίκη ξεφεύγει στο +4 και μεταβάλλεται σε φαβορί για την κατάκτηση και του φετινού πρωταθλήματος. Σε σχέση με το παιχνίδι με τον Αρη, ο Ματίας Αλμέιδα θα έχει στη διάθεσή του τους Γκαρσία και Μάνταλο, καθώς και τους Γκατσίνοβιτς και Στάνκοβιτς που ξεπέρασαν τα προβλήματα τραυματισμών. Το «παρών» θα δώσει και ο Αμραμπατ, ο οποίος στο ματς του «Κλ. Βικελίδης» αποχώρησε με τράβηγμα. Στον Παναθηναϊκό η παρουσία του Μπερνάρ, που τραυματίστηκε στο ματς με τη Λαμία, θα αποφασιστεί τελευταία στιγμή. Αν ο Βραζιλιάνος δεν τα καταφέρει, τότε βασικός πιθανότατα θα ξεκινήσει ο Βέρμπιτς.

Με τους Φορτούνη, Ροντινέι και Κάρμο, που πήραν ανάσες στο ματς με τον ΠΑΟΚ, θα παραταχθεί κόντρα στον Αρη ο Ολυμπιακός, θέλοντας να δώσει συνέχεια στο κυνήγι των πρωτοπόρων. Εκτός αποστολής έμειναν οι Ρέτσος και Ορτα.

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας επιστρέφει στην αποστολή του ΠΑΟΚ, από την οποία ωστόσο θα απουσιάσει ο τιμωρημένος Ζίβκοβιτς. Για τον «δικέφαλο του Βορρά» δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή