Στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος

Στο νοσοκομείο ο Τέβες με πόνους στο στήθος

Ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός και νυν προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Τέβες, διακομίσθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος - Ενθαρρυντικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εσπευσμένα εισήχθη στο νοσοκομείο με πόνους στο στήθος ο παλαίμαχος Αργεντινός επιθετικός και νυν προπονητής της Ιντεπεντιέντε, Κάρλος Τέβες, ο οποίος πέρασε τη νύχτα στην κλινική του Σαν Ισίντρο στο Μπουένος Άιρες. Οι πρώτες εξετάσεις ήταν καθησυχαστικές, αλλά ο Τέβες παρέμεινε στο νοσοκομείο, ώστε να γίνουν όλα τα τεστ.

Η ομάδα του, η Ιντεπεντιέντε, μέσω ανακοίνωσης της γνωστοποίησε το γεγονός και ανέφερε: «Ο προπονητής μας, Κάρλος Τέβες, πήγε στο νοσοκομείο La Trinidad στο San Isidro με πόνο στο στήθος.

Έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ήταν ικανοποιητικές. Σήμερα θα συνεχίσει με μια σειρά δοκιμών που έχουν προγραμματιστεί εκ των προτέρων ως μέρος ενός γενικού ελέγχο. Ο Κάρλος Τέβες θα νοσηλευτεί προληπτικά μέχρι να ολοκληρωθούν οι αντίστοιχες εξετάσεις».

Δημοσιεύματα στην Αργεντινή, έχουν συνδέσει τα προβλήματα του με το άγχος. Από το περιβάλλον του Τέβες δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για την κατάστασή του. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή