ΠΑΟΚ: Εσωσε τον βαθμό στο φινάλε, 1-1 κόντρα στη Λαμία

ΠΑΟΚ: Εσωσε τον βαθμό στο φινάλε, 1-1 κόντρα στη Λαμία

Η ομάδα του Λουτσέσκου έσωσε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας στο «Αθανάσιος Διάκος», χάνοντας όμως έδαφος στη μάχη για τον τίτλο

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ και την ήττα από τον Ολυμπιακό, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε τη Λαμία.

Η ομάδα του Λουτσέσκου έσωσε στο τέλος τον βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο «Αθανάσιος Διάκος», χάνοντας όμως έδαφος στη μάχη για τον τίτλο.

Με σωστή αμυντική τακτική, η Λαμία κατάφερε να ανοίξει το σκορ, στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Επειτα από γέμισμα του Σιμόν, ο οποίος ταλαιπώρησε τον Κωνσταντέλια, ο Μάλτσι έστρωσε την μπάλα με το στήθος στον Βικίντας Σλίβκα, με τον Λιθουανό να νικά τον Κοτάρσκι και να «γράφει» το 1-0.

Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σβαμπ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Ντεσπόντοφ, έσωσε την παρτίδα για τον «δικέφαλο», πετυχαίνοντας το τελικό 1-1. 

Λαμία (Λεωνίδας Βώκολος): Κοσέλεφ, Σιμόν, Κορνέζος (46΄ Στάνκο), Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ (76΄ Αμαράλ), Νούνιες, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ (76΄ Λέικ), Κοντονίκος (68΄ Τόσιτς), Σλίβκα (86΄ Τερεζίου), Μάλτσι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι, Σάστρε (69΄ Γιόνι), Κετζιόρα, Μιχαηλίδης, Ράφα Σοάρες (57΄ Μπάμπα), Σβαμπ, Οζντόεφ (75΄ Μουργκ), Ντεσπόντοφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας (57΄ Τάισον), Σαμάτα (57΄ Τόμας)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή