Ο Αρης έβαλε… φρένο στον Ολυμπιακό

Ο Αρης έβαλε… φρένο στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να νικήσει τον Αρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και έχασε την ευκαιρία να μπει δυνατά σε… τροχιά τίτλου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Κουέστα ήταν εντυπωσιακός και ο Αρης έβαλε… φρένο στον Ολυμπιακό, στη «μάχη» για τον τίτλο, αποσπώντας εντός έδρας ισοπαλία 1-1.

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις, ενώ ο Ολυμπιακός είχε «ξεμείνει» από ενέργεια. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν είχαν ένταση στο παιχνίδι τους και αυτό φάνηκε κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, όπου δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα.

Από το ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο Ολυμπιακός πίεσε ψηλά, με αποτέλεσμα να απειλήσει την εστία του Αρη στο 2ο λεπτό, με τον Φαμπιάνο να προλαβαίνει τον Ζέλσον μέσα στην περιοχή.

Τρία λεπτά αργότερα, ο Ελ Κααμπί είδε τον Κουέστα να αποκρούει εντυπωσιακά την κεφαλιά του. Στο 8ο λεπτό ο Ολυμπιακός βρήκε δίχτυα με τον Γιόβετιτς, ένα γκολ που τελικά δεν μέτρησε, λόγω φάουλ του Ζέλσον στην εκκίνηση της φάσης.

Αν και ο Ολυμπιακός είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, μεταξύ των οποίων δυο δοκάρια με Ιμπόρα και Ελ Κααμπί, ο Μορόν έβαλε σε θέση οδηγού τον Αρη στο 48ο λεπτό, αφού εκμεταλλεύθηκε το τραγικό λάθος του Ντόη.

Αμεση ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων, αφού στο 53΄ ο Ζέλσον διαμόρφωσε το 1-1. Μέχρι το τέλος ο Ολυμπιακός πίεσε, αλλά ο Αρης ήταν αυτός που έχασε τεράστια ευκαιρία για να σκοράρει ξανά στο τέλος του αγώνα.  

Αρης (Ακης Μάντζιος): Κουέστα, Οντουμπάτζο, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Μοντόγια, Ζουλ, Νταρίντα (90+3 Ροζ), Φετφατζίδης (60΄ Μορόν), Σουλεϊμάνοφ, Σαβέριο (60΄ Ζαμόρα), Μορόν.

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Ροντινέι, Κάρμο, Ντόι, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Εσε (68΄ Τσικίνιο), Φορτούνης, Ζέλσον (79΄ Ναβάρο), Γιόβετιτς (68΄ Ποντένσε), Ελ Κααμπί (87΄ Ελ Αραμπί).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή