Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έκανε βήμα τίτλου

Η ΑΕΚ πήρε το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό κι έκανε βήμα τίτλου

Η ΑΕΚ νίκησε με 3-0 τον Παναθηναϊκό στο «OPAP Arena» κι έκανε σημαντικό βήμα τίτλου, μιας και βρέθηκε στο +4 από τους «Πράσινους»

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΑΕΚ σε μια από τις καλύτερες φετινές της εμφανίσεις επικράτησε 3-0 του Παναθηναϊκού στην «OPAP Arena» και, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα της αγωνιστικής έκανε σημαντικό βήμα τίτλου.

Η ΑΕΚ μπήκε πιο δυνατά και στο 7΄ από λάθος του Αράο στο χώρο του κέντρου η μπάλα έφτασε στον Ελίασον ο οποίος με υπέροχο τελείωμα πέτυχε το 1-0. Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να αντιδράσει και στο 27′ ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Κώτσιρα από τον Αραούχο. Η ΑΕΚ πατούσε καλύτερα στο γήπεδο και στο 38΄ βρήκε δίχτυα. Ενα σοβαρό λάθος του Ακαϊντίν έδωσε την ευκαιρία στον Πόνσε να πετύχει το 2-0. Στο 69′ ήρθε και το τρίτο γκολ. Ατομική ενέργεια του Πινέδα από αριστερά, σύγχυση στην περιοχή του Παναθηναϊκού και ο Ελίασον από κοντά διαμόρφωσε το τελικό 3-0. 

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης, Ρότα (77΄ Άμραμπατ), Χατζισαφί, Βίντα, Κάλενς, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα (82΄ Μάνταλος), Ελίασον (77΄ Μήτογλου), Αραούχο (58΄ Γκατσίνοβιτς), Πόνσε (77΄ Γκαρσία)

Παναθηναϊκός (Φατίχ Τερίμ): Ντραγκόβσκι, Κώτσιρας (77΄ Βαγιαννίδης), Γεντβάι, Ακαϊντίν, Χουάνκαρ (64΄ Μλαντένοβιτς), Αράο, Τσέριν, Μπακασέτας (64΄ Βέρμπιτς), Λημνιός (46΄ Σπόραρ), Παλάσιος (46΄ Βιλένα), Ιωαννίδης

 

H επόμενη αγωνιστική

8η αγωνιστική – Κυριακή 28 Απριλίου
17:00 Ολυμπιακός-Λαμία
19:30 ΠΑΟΚ-ΑΕΚ
20:30 Παναθηναϊκός-Άρης

Η Βαθμολογία των Playoffs (7η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 75
2. Παναθηναϊκός 71
3. ΠΑΟΚ 68
4. Ολυμπιακός 67
5. Αρης 49
6. Λαμία 35
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή