Μάντσεστερ Σίτι: Πλησιάζει η δίκη για τις 115 οικονομικές παραβάσεις

Μάντσεστερ Σίτι: Πλησιάζει η δίκη για τις 115 οικονομικές παραβάσεις

Εάν η ομάδα καταδικαστεί, οι τιμωρίες μπορεί να είναι τόσο σκληρές που θα μεταμορφώσουν το ποδοσφαιρικό τοπίο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Μάντσεστερ Σίτι πλησιάζει προς την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος, το τέταρτο την τελευταία πενταετία. Παράλληλα, «τρέχουν» οι διαδικασίες για τις 115 οικονομικές παραβάσεις, στις οποίες φέρεται να υπέπεσε ο σύλλογος στο χρονικό διάστημα από το 2009 έως το 2018.

Αυξάνονται οι «φωνές» στο Νησί για το γεγονός πως δεν υπάρχει απόφαση σχετικά με την υπόθεση, γεγονός που ανάγκασε την Premier League να πάρει θέση. Ειδικότερα, ο CEO της διοργανώτριας αρχής, Ρίτσαρντ Μάστερς, γνωστοποίησε πως η υπόθεση μπαίνει στην τελική ευθεία.

«Η δίκη της Μάντσεστερ Σίτι είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στο εγγύς μέλλον. Δεν μπορούμε να σχολιάσουμε κάτι, η ημερομηνία έχει οριστεί. Η υπόθεση θα διαλευκανθεί σύντομα», ανέφερε ο Ρ. Μάστερς.

Ο σύλλογος δεν έχει σταματήσει να μελετά εξονυχιστικά… το εγχειρίδιο με τους κανονισμούς της Premier League. Εάν η ομάδα καταδικαστεί, οι τιμωρίες μπορεί να είναι τόσο σκληρές που θα μεταμορφώσουν το ποδοσφαιρικό τοπίο. 

Σε αυτήν την περίπτωση, ο σύλλογος θα μπορεί να ζητήσει ελαφρυντικά, τα οποία θα κληθεί να εξετάσει ανεξάρτητη επιτροπή, πριν αποφασίσει για την τιμωρία. 

Σύμφωνα με τους κανονισμούς, η επιτροπή μπορεί να επιβάλλει ποινές όπως:

  • Επίπληξη
  • Πρόστιμο
  • Αφαίρεση βαθμών
  • Επανάληψη αγώνων
  • Αποβολή
  • Καταβολή αποζημιώσεων
  • Απαγόρευση μεταγραφών.
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή