EuroLeague: Στο μικροσκόπιο η υπόθεση κλοπής από τον διαιτητή Μπολτάουζερ

EuroLeague: Στο μικροσκόπιο η υπόθεση κλοπής από τον διαιτητή Μπολτάουζερ

Ο Σλοβένος που σφύριξε το Game 1 των Playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ καταγράφεται από κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι να κλέβει άρωμα αξίας 221 ευρώ

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιστοσελίδα «republika.rs» αποκάλυψε ότι τον περασμένο Δεκέμβριο, μια κάμερα ασφαλείας του αεροδρομίου «Νίκολα Τέσλα» στο Βελιγράδι, κατέγραψε τον Σλοβένο ρέφερι, Ματέι Μπολτάουζερ να κλέβει άρωμα αξίας 221 ευρώ. Ο Μπολτάουζερ ήταν ένας από τους τρεις διαιτητές στο ματς Παρτίζαν – Μονακό. Το σερβικό δημοσίευμα αναφέρει πως το περιστατικό, που συνέβη στις 5 Δεκεμβρίου, είχε ως αποτέλεσμα την άμεση σύλληψη του έμπειρου διαιτητή, ο οποίος πλήρωσε πρόστιμο 256 ευρώ ώστε να μείνει ελεύθερος.

Παρά το γεγονός αυτό ο Ματέι Μπολτάουζερ συνέχισε να σφυρίζει κανονικά στην EuroLeague, με πιο πρόσφατο παράδειγμα το Game 1 των Playoffs ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ στο ΟΑΚΑ.

Ανοιξε φάκελο η EuroLeague

Αμεσα ήταν τα αντανακλαστικά της EuroLeague, καθώς μετά τη δημοσιοποίηση του περιστατικού «άνοιξε» φάκελο προκειμένου να διερευνηθεί ενδελεχώς η υπόθεση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή