Σούπερ Λιγκ 1: Θέλει να το τελειώσει

Σούπερ Λιγκ 1: Θέλει να το τελειώσει

Στην Τούμπα για νίκη στέψης η ΑΕΚ – Ψάχνει αντίδραση ο ΠΑΟΚ

2' 18" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η υπόθεση «τίτλος» κρίνεται στην Τούμπα. Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται την ΑΕΚ στο μεγάλο ντέρμπι της 8ης αγωνιστικής των play offs σε ένα ματς που θα καθορίσει αν θα υπάρξει οριστική απάντηση στο ποια ομάδα θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο ή θα δοθεί παράταση στην αγωνία.

Η Ενωση ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη με την ώθηση που της έχει δώσει η μεγάλη νίκη στο τελευταίο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και σε περίπτωση που φύγει με το διπλό θα είναι πλέον πρωταθλήτρια.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα ανέβασε στροφές στην τελική και πιο κρίσιμη καμπή της κούρσας και με τη διαφορά που έχει αποκτήσει από τους διώκτες της είναι αυτή που κρατάει τη μοίρα της στα χέρια της. Από την άλλη ο ΠΑΟΚ διανύει περίοδο συνεχών κακών αποτελεσμάτων, καθώς μετά τον αποκλεισμό από την Μπριζ, έχασε από τον Ολυμπιακό, ενώ πέταξε άλλους δύο βαθμούς στη Λαμία. Την Κυριακή παίζει το τελευταίο του χαρτί, καθώς οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη είναι καταδικαστικό.

Στη Λεωφόρο, ο πληγωμένος Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αρη. Οι «πράσινοι» ηττήθηκαν με κάτω τα χέρια στην «Opap Arena» πραγματοποιώντας τη χειρότερη εμφάνισή τους από την ημέρα που ανέλαβε ο Τερίμ και πλέον για να κόψουν πρώτοι το νήμα θέλουν τρεις νίκες στα ματς που απομένουν, αλλά και να χάσει πέντε βαθμούς η ΑΕΚ σε Τούμπα και «Καραϊσκάκη», καθώς η Ενωση υπερτερεί στην ισοβαθμία. Οσον αφορά τους «κίτρινους», έχοντας κάνει ήδη τη ζημιά στον Ολυμπιακό, βλέπουν και αυτό το παιχνίδι ως ένα… κρας τεστ για τον τελικό.

Τεστ τελικού Κυπέλλου για Παναθηναϊκό και Αρη – Πιο εύκολη αποστολή για Ολυμπιακό κόντρα στη Λαμία.

Πιο εύκολη αποστολή μοιάζει να έχει ο Ολυμπιακός που υποδέχεται τη Λαμία, όμως μετά την απώλεια των δύο βαθμών στο «Βικελίδης» οι «ερυθρόλευκοι» στρέφουν το ενδιαφέρον τους στο ραντεβού της Μ. Πέμπτης με την Αστον Βίλα στην Αγγλία.

Πάντως αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός έχει πετάξει λευκή πετσέτα στο πρωτάθλημα, καθώς αν και έχει μείνει μακριά από την κορυφή θέλει να εξαντλήσει τις όποιες λίγες ελπίδες υπάρχουν (αν χάσει η ΑΕΚ στην Τούμπα), αλλά και να πάρει τους βαθμούς για να αποφύγει την 4η θέση και τον κίνδυνο να μείνει εκτός Ευρώπης στην περίπτωση που πάρει ο Αρης το Κύπελλο.

Στη μάχη της ουράς και στα play outs, και οι τρεις ομάδες που παλεύουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό παίζουν εντός έδρας και απέναντι σε αδιάφορους βαθμολογικά αντιπάλους.

Το πρόγραμμα των play offs: Ολυμπιακός – Λαμία (17.00), ΠΑΟΚ – ΑΕΚ (19.30) και Παναθηναϊκός – Αρης (20.30). Η βαθμολογία: ΑΕΚ 75, Παναθηναϊκός 71, ΠΑΟΚ 68, Ολυμπιακός 67, Αρης 49, Λαμία 35.

Το πρόγραμμα των play outs (20.00): Αστέρας Τρίπ. – ΟΦΗ, Βόλος – Πανσερραϊκός, Κηφισιά – ΠΑΣ Γιάννινα και Παναιτωλικός – Ατρόμητος. Η βαθμολογία: Πανσερραϊκός 35, Αστέρας Τρίπ. 34, Ατρόμητος 34, ΟΦΗ 34, Παναιτωλικός 30, Βόλος 29, Κηφισιά 28, ΠΑΣ Γιάννινα 19.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή