Η Τενερίφη «έσβησε» το όνειρο του Περιστερίου

Η Τενερίφη «έσβησε» το όνειρο του Περιστερίου

Το Περιστέρι bwin προσπάθησε, πάλεψε, αλλά η Τενερίφη του Γκάι επικράτησε 97-93 και προκρίθηκε στον τελικό του Champions League

1' 9" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το Περιστέρι bwin προσπάθησε, πάλεψε, αλλά στο τέλος λύγισε από την Τενερίφη. Οι Ισπανοί επικράτησαν με 97-93 στο θρίλερ του Βελιγραδίου και προκρίθηκαν στον τελικό του Champions League. Απίθανο ματς έκανε ο Γκάι με 34 πόντους και 6/11 τρίποντα, ενώ ο Χουέρτας έδωσε ρεσιτάλ με 25 πόντους, 9 ριμπάουντ και 7 ασίστ. Ο Σερμαντίνι είχε 21 με 7/8 δίποντα. Από την πλευρά της ομάδας του Σπανούλη, ο Λονγκ είχε 16 πόντους με 6 ασίστ, ο Ράγκλαντ είχε 14 με 5 ασίστ, ο Ντάνγκουμπιτς σημείωσε 13, ενώ ο Πουλιανίτης που πήγε να γίνει x-factor μέτρησε 12 πόντους με 4/5 τρίποντα.

Το Περιστέρι μπήκε πιο δυνατά, ήταν εξαιρετικό στην άμυνα και έκλεισε το δεκάλεπτο στο 19-23 χάρη στο καλάθι του Λοβ. Δύο σερί κλεψίματα του Περιστερίου έφεραν το ματς στο 25-29 με τον Μήτρου Λονγκ. Ωστόσο, ο Γκάι με διαδοχικά καλάθια έδωσε προβάδισμα ενός πόντου στο α΄ μέρος. Ο Χουέρτας ήταν ο πρωταγωνιστής στο τρίτο δεκάλεπτο βοηθώντας στο 66-60.

Ο Χουέρτας, ο Σερμαντίνι και ο Γκάι συνέχισαν να δημιουργούν προβλήματα στο Περιστέρι και ο τελευταίος έκανε το 77-68 στο 35′. Ο Ντάνγκουμπιτς έκανε το 90-88, αλλά ο Χουέρτας έγραψε το 92-88 στα 47 δευτερόλεπτα. Ο Λονγκ μείωσε σε 97-95, αλλά ο Χουέρτας από τη γραμμή των βολών έστειλε την Τενερίφη στον τελικό. Οι νικητές θα παίξουν απέναντι στη νικήτρια του ματς Μούρθια-Μάλαγα διεκδικώντας τον τρίτο τίτλο τους στη διοργάνωση (2017, 2022 οι προηγούμενοι).

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή