Αρνε Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Αρνε Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ στη Λίβερπουλ

Οι «Reds» τα βρήκαν με τη Φέγενορντ για την αποδέσμευσή του και ο 45χρονος θα είναι ο διάδοχος του Γιούργκεν Κλοπ στη Λίβερπουλ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από το Ρότερνταμ στο Μέρσεϊσαϊντ και από τη Φέγενορντ στη Λίβερπουλ μετακομίζει ο Αρνε Σλοτ. Η αγγλική ομάδα «τα βρήκε» με τους Ολλανδούς, oι οποίοι θα βάλουν στα ταμεία τους 15 εκατ. ευρώ και ο 45χρονος θα διαδεχθεί τον Γιούργκεν Κλοπ.

O Σλοτ ξεκίνησε την πορεία του ως προπονητής στην πρώτη ομάδα της Αλκμααρ το 2019, ενώ από το 2021 βρίσκεται στον πάγκο της Φέγενορντ.

Την περσινή σεζόν οδήγησε την ολλανδική ομάδα στην κατάκτηση του πρωταθλήματος. Φέτος, ο σύλλογος του Ρότερνταμ κατέκτησε το κύπελλο Ολλανδίας, ενώ βρίσκεται στη 2η θέση στο πρωτάθλημα, 9 βαθμούς πίσω από την Αϊντχόφεν.

Το 2022, ο Σλοτ είχε οδηγήσει στον τελικό του Conference League την ομάδα του, όπου γνώρισε την ήττα από τη Ρόμα. Ο απολογισμός του στον πάγκο της Φέγενορντ μετράει 93 νίκες, 27 ισοπαλίες και 24 ήττες, ενώ την τρέχουσα σεζόν το ρεκόρ του είναι 28-7-8.

Πλέον, απομένει να πέσουν οι υπογραφές, με τη Λίβερπουλ να τα έχει βρει ήδη με τον 45χρονο Ολλανδό προπονητή. Η επισημοποίηση της συμφωνίας δεν αποκλείεται να πραγματοποιηθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή