Χάντμπολ: Εγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός, προκρίθηκε στον τελικό του European Cup

Χάντμπολ: Εγραψε ιστορία ο Ολυμπιακός, προκρίθηκε στον τελικό του European Cup

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Φερεντσβάρος, επικράτησε 39-32 και βρέθηκε στον τελικό του European Cup για πρώτη φορά στην ιστορία του

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Ολυμπιακός έβαλε τις βάσεις στην Ουγγαρία (28-28) και στον δεύτερο ημιτελικό πέρασε με ευκολία το εμπόδιο της Φερεντσβάρος. Οι Πειραιώτες επικράτησαν 39-32 των Μαγυάρων κι έγραψαν ιστορία, αφού βρέθηκαν για πρώτη φορά σε ευρωπαϊκό τελικό. 

Οι Πειραιώτες στη ρεβάνς στο κλειστό της Ηλιούπολης τα βρήκαν δύσκολα μόλις στα πρώτα δέκα λεπτά κόντρα στη Φερεντσβάρος, στη συνέχεια έδειξαν την ανωτερότητά τους και χάρις στο εκπληκτικό ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο πήραν αυτό που ήθελαν. Με ένα σερί 10-6, απέκλεισαν τους Ούγγρους κι έκλεισαν ραντεβού για τους διπλούς τελικούς.

Εκεί, οι Πειραιώτες περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Βάλουρ – Μινάουρ Μπαΐα Μάρε, με τους Ισλανδούς να είναι το απόλυτο φαβορί, καθώς στον πρώτο αγώνα επικράτησαν των Ρουμάνων με 36-28.

Ο Ολυμπιακός θα περιμένει να μάθει και τις ακριβείς ημερομηνίες και ώρες των διπλών τελικών.

Πρώτος σκόρερ των νικτών ήταν ο Σάββας Σάββας με εννέα τέρματα, ενώ από την πλευρά της Φερεντσβάρος ο Μπέντσε Νάγκι με έξι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή