Volley League Γυναικών: Ανατροπή και τίτλος στον Παναθηναϊκό

Volley League Γυναικών: Ανατροπή και τίτλος στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός νίκησε τον Ολυμπιακό με 3-2 στο «Μελίνα Μερκούρη», διατηρώντας τα σκήπτρα στη Volley League γυναικών. Το «τριφύλλι» έκανε την ανατροπή στη σειρά των τελικών από το 0-2 και κατέκτησε τον 25ο τίτλο πρωταθλήματος.

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι «πράσινες» έκαναν break τίτλου στην έδρα του Ολυμπιακού και με την επικράτηση τους 3-2 σετ πανηγύρισαν το τρίτο διαδοχικό τους πρωτάθλημα στο βόλεϊ

Οι δύο ομάδες «συμβάδιζαν» στο πρώτο σετ, μέχρι που ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα δύο πόντων (22-24). Το πλασέ της Ιταλίδας «ερυθρόλευκης» πασαδόρου, Καράρο, και το λάθος της Καρκάθες έστειλαν στους 26 πόντους το σετ.

Στο δεύτερο σετ ο Ολυμπιακός απάντησε εκμεταλλεύθηκε στο τέλος τα δύο συνεχόμενα λάθη στην επίθεση από την Καρκάθες και ισοφάρισε σε 1-1 σετ.

Οι «ερυθρόλευκες» ανέκαμψαν με τη Λαμπρούση να τελειώνει το τρίτο σετ με 25-21 μετά από άσο βάζοντας τις Πειραιώτισσες μπροστά στο σκορ με 2-1.

Εύκολη υπόθεση ήταν όμως το τέταρτο σετ για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος στο κρισιμότερο σημείο «θωράκισε» το μπλοκ του και έφτασε στο +7 παίρνοντας διαφορά ασφαλείας και επικρατώντας με 25-18.

Με εντυπωσιακό μπλοκ, ο Παναθηναϊκός πήρε προβάδισμα στο τελευταίο σετ κι έφτασε εύκολα στο 15-9 και στον τίτλο. 

Τα σετ: 24-26, 25-21, 25-21, 18-25, 9-15

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή