Νίκη παραμονής για Παναιτωλικό και Βόλο, υποβιβάστηκαν ΠΑΣ και Κηφισιά

Νίκη παραμονής για Παναιτωλικό και Βόλο, υποβιβάστηκαν ΠΑΣ και Κηφισιά

Αγωνία τέλος για Παναιτωλικό και Βόλο, αφού με τις νίκες τους κόντρα σε Ατρόμητο και Πανσερραϊκό αντίστοιχα εξασφάλισαν την παραμονή. Την ίδια ώρα ο ΠΑΣ παρέσυρε στη Super League 2 την Κηφισιά

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Παναιτωλικός επικράτησε 1-0 του Ατρόμητου και σε συνδυασμό με την ήττα (3-2) της Κηφισιάς από τον ΠΑΣ Γιάννινα εξασφάλισε την παραμονή του στην κατηγορία. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο, χάρη σε γκολ του Ταμπίτζε με κεφαλιά. Ο Ατρόμητος πίεσε για την ισοφάριση, αλλά ο τερματοφύλακας, Τσάβες ήταν εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του. 

Νίκη παραμονής κατάφερε και ο Βόλος. Η ομάδα της Μαγνησίας επικράτησε με 1-0 του Πανσερραϊκού και εξασφάλισε τη σωτηρία του. Το μοναδικό γκολ της συνάντησης πέτυχε ο Γκαρσία με πέναλτι.

Η Κηφισιά είναι η ομάδα που θα ακολουθήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη Superleague 2. Οι Ηπειρώτες έκαναν εξαιρετική εμφάνιση στην Καισαριανή, επικράτησαν της ομάδας του Κώστα Μπράτσου με 3-2 και την «παρέσυραν» μαζί τους στη δεύτερη κατηγορία. Αυτή ήταν και η πρώτη τους νίκη στη διαδικασία των Play Out. 

Η επόμενη αγωνιστική (7η)

Σάββατο 11 Μαϊου (20.00)
Ατρόμητος – Αστέρας
Πανσερραϊκός – Κηφισιά
ΠΑΣ Γιάννινα – Βόλος
ΟΦΗ-Παναιτωλικός

Η βαθμολογία των Playouts (6η αγωνιστική)

7. Πανσερραϊκός 35
8.  Αστέρας Τρίπολης 35
9.  ΟΦΗ 35
10. Ατρόμητος 34
11. Παναιτωλικός 33
12. Βόλος 32
 – – – – — 
13. Κηφισιά 28
14.ΠΑΣ Γιάννινα 23

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή