Α1 μπάσκετ Γυναικών: Ο τίτλος στον Ολυμπιακό

Α1 μπάσκετ Γυναικών: Ο τίτλος στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός επιβλήθηκε εντός έδρας του Παναθηναϊκού με 61-45 και κατέκτησε το 3ο σερί πρωτάθλημα

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στον πέμπτο και καθοριστικό τελικό των Playoffs του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ Γυναικών, ο Ολυμπιακός κατάφερε να επικρατήσει του Παναθηναϊκού με 61-45 και να πάρει το τρίτο σερί πρωτάθλημα.

Ο Ολυμπιακός δεν είχε την Κριστίνα Βίτολα, είδε την Αγγελική Νικολοπούλου να αποχωρεί πριν το ημίχρονο και την Αννα Σπυριδοπούλου να βγαίνει εκτός στα τελευταία λεπτά, ωστόσο κατάφερε να υπερκεράσει το εμπόδιο του Παναθηναϊκού. 

Οι «Ερυθρόλευκες» κράτησαν σταθερή απόσταση από τον Παναθηναϊκό και με κλειστή άμυνα ολοκλήρωσαν το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 39-26. Οι παίκτριες του Ολυμπιακού διατήρησαν την ίδια εικόνα και στο τελευταίο δεκάλεπτο, ο Παναθηναϊκός δε βρήκε τις λύσεις που αναζητούσε και ο τίτλος πήγε στα χέρια των γηπεδούχων. 

Δεκάλεπτα: 12-6, 27-14, 39-26, 61-45

Ολυμπιακός (Νίκλας): Γουίλιαμς 16(1), Σπυριδοπούλου, Σύρρα 2, Νικολοπούλου 6, Καρλάφτη 9(3), Δίελα 3(1), Χριστινάκη 11, Κολλάτου 4(1), Τόμπιν 10.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου 8(2), Καρακασίδου, Παυλοπούλου 2, Τσβίτκοβιτς 7(1), Σωτηρίου 3, Αλεξανδρή 5(1), Τζόουνς 5, Θεοδωρομανωλάκη, Αλέιν 15, Χαιριστανίδου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή