Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία πριν το ματς της χρονιάς με την Αστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός νίκησε τη Λαμία πριν το ματς της χρονιάς με την Αστον Βίλα

Ο Ολυμπιακός λίγες ημέρες πριν το μεγάλο ματς με την Άστον Βίλα στην Αγγλία διέλυσε με 4-1 τη Λαμία εντός έδρας

1' 5" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με πρωταγωνιστή τον Ντάνιελ Ποντένσε που σκόραρε και έδωσε ασίστ, ο Ολυμπιακός, παίζοντας με αρκετές αλλαγές, νίκησε 4-1 τη Λαμία, τέσσερις μέρες πριν από τον ιστορικό πρώτο ημιτελικό του Conference League εναντίον της Αστον Βίλα στην Αγγλία. 

Oι Πειραιώτες μπήκαν δυνατά, πίεσαν και στο 24′ άνοιξαν το σκορ, με τον Ποντένσε να μοιράζει «ιδανικά» στον Τσικίνιο ο οποίος πέτυχε το 1-0. Τρία λεπτά μετά, οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν ξανά δίχτυα. Οι γηπεδούχοι έκλεψαν με τον Εσε, ο οποίος μοίρασε κάθετα για τον Ναβάρο, που με πλασέ από το ημικύκλιο της περιοχής πέτυχε το 2-0. Οι Πειραιώτες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, όμως στο 52′ πέτυχαν και τρίτο γκολ. Ο Σιμόν έκανε λάθος γύρισμα, με τον Ποντένσε να γίνεται αποδέκτης και κρέμασε τον Μολδαβό τερματοφύλακα για το 3-0. Στο 64′ η Λαμία μείωσε το σκορ.

Ο Τόσιτς βρέθηκε σε καλή θέση μετά από έξυπνη εκτέλεση φάουλ του Λέικ και εκτέλεσε τον Πασχαλάκη με ωραίο σουτ για το 3-1. Στις καθυστερήσεις ο Αλεξανδρόπουλος με πλασέ έπειτα από ασίστ του Κααμπί διαμόρφωσε το 4-1. 

Ολυμπιακός: Πασχαλάκης, Κίνι, Ρέτσος (59′ Αμπι), Βέζο, Ρίτσαρντς, Έσε, Όρτα (84′ Ελ Αραμπί), Τσικίνιο (59′ Αλεξανδρόπουλος), Ποντένσε, Μασούρας (73′ Ζέλσον Μαρτίνς) και Ναβάρο (73′ Ελ Καμπί).

Λαμία: Κοσέλεφ, Σιμόν (59′ λ.τρ. Τόσιτς), Τζανετόπουλος, Γιαννούτσος, Σίντκλεϊ, Νούνιες (46′ Βασιλαντωνόπουλος), Τζανδάρης, Λέικ (84′ Τσιλιανίδης), Τσιλούλης, Μαρτίνεθ (75′ Τσούκαλος) και Κοντονίκος (46′ Τερεζίου).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή