«Μάχη» για δυο ο φετινός τίτλος στην Premier League

«Μάχη» για δυο ο φετινός τίτλος στην Premier League

Αρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι συνέχισαν με νίκες, εκμεταλλεύθηκαν την «γκέλα» της Λίβερπουλ και συνεχίζουν τη μάχη τους για την κατάκτηση της φετινής Premier League

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εβαψε» κόκκινο το Βόρειο Λονδίνο η Αρσεναλ κι έμεινε συνεπής στη «μάχη» για τον φετινό τίτλο της Premier League. Οι Gunners πήραν σημαντικό «διπλό» στο ντέρμπι απέναντι στην Τότεναμ (3-2) και δείχνουν έτοιμοι να παλέψουν για το πρωτάθλημα μέχρι τέλους, παραμένοντας στην κορυφή. Ο Χόιμπιεργκ άνοιξε το σκορ, ο Σάκα πέτυχε το 2-0 και ο Χάβερτς το 3-0. Ρομέρο και Σον μείωσαν, χωρίς όμως να πετύχουν κάτι περισσότερο για τους Spurs. 

H Μάντσεστερ Σίτι επικράτησε με 2-0 της Νότιγχαμ Φόρεστ στο «City Ground», πανηγύρισε πέμπτο διαδοχικό τρίποντο και μείωσε τη διαφορά από την πρωτοπόρο Αρσεναλ στον βαθμό, έχοντας ματς λιγότερο. Οι Πολίτες πήραν προβάδισμα στο 32′. Ο Ντε Μπρόινε εκτέλεσε κόρνερ, ο Γκβάρντιολ νίκησε στον αέρα στο πρώτο δοκάρι τον Μουρίγιο και με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. To 2-0 πέτυχε ο Χάαλαντ για τη Σίτι.

Το πρόγραμμα της Αρσεναλ (80β. 35 ματς)

Άρσεναλ – Μπόρνμουθ (4/5)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άρσεναλ (12/5)
Άρσεναλ – Έβερτον (19/5)

Το πρόγραμμα της Μάντσεστερ Σίτι (79β. 34 ματς)

Μάντσεστερ Σίτι – Γουλβς (4/5)
Φούλαμ – Μάντσεστερ Σίτι (11/5)
Τότεναμ – Μάντσεστερ Σίτι (14/5)
Μάντσεστερ Σίτι – Γουέστ Χαμ (19/5)

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή