Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ και «έμεινε ζωντανός» στη μάχη του τίτλου

Ο ΠΑΟΚ νίκησε την ΑΕΚ και «έμεινε ζωντανός» στη μάχη του τίτλου

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη, επικρατώντας 3-2 της ΑΕΚ με ανατροπή για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Super League, μένοντας έτσι «ζωντανός» στη μάχη για τον τίτλο

55" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο ΠΑΟΚ πήρε μεγάλη νίκη, επικρατώντας 3-2 της ΑΕΚ με ανατροπή για την 8η αγωνιστική των Playoffs της Super League, μένοντας έτσι «ζωντανός» στη μάχη για τον τίτλο. 

Το παιχνίδι ξεκίνησε με υψηλούς ρυθμούς, με τον ΠΑΟΚ να βρίσκει δίχτυα στο 3ο λεπτό. Ο Τόμας βρήκε στα αριστερά τον Μπάμπα, ο οποίος γύρισε την μπάλα στην περιοχή, με τον Κωνσταντέλια να απλώνει το πόδι του, να πλασάρει με τη μία για το 1-0.

Η ΑΕΚ εξισορρόπησε το ματς στο 9ο λεπτό. Ο Πινέδα πήρε την μπάλα στα αριστερά έξω από την περιοχή, πάτησε μέσα σ’ αυτήν, πέρασε τρεις ποδοσφαιριστές, συγκλίνοντας, έκανε το σουτ στην κλειστή γωνία του Κοτάρσκι και ισοφάρισε.

Στο 75ο λεπτό η ΑΕΚ πήρε προβάδισμα. Ο Χατζισαφί εκτέλεσε φάουλ από τα αριστερά, ο Κοτάρσκι απέκρουσε και ο Βίντα που ακολουθούσε σκόραρε για το 2-1.

Ο ΠΑΟΚ απάντησε άμεσα στο 81′. Μετά από γέμισμα από τα δεξιά στην περιοχή, ο Κάλενς υπολόγισε λάθος, δεν καθάρισε τη φάση και ο Κωνσταντέλιας έκανε το 2-2.

Ο «Δικέφαλος» δεν είχε πει ακόμη την τελευταία του «λέξη» και στις καθυστερήσεις o Σάστρε με δυνατό σουτ πέτυχε το 3-2. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή