Ο Αρης νίκησε τον Παναθηναϊκό

Ο Αρης νίκησε τον Παναθηναϊκό

Ο Αρης με κεφαλιά του Ζαμόρα στο 2' νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο σε ένα αποτέλεσμα που κάνει την προσπάθεια του «Τριφυλλιού» για τον τίτλο αρκετά δύσκολη

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Αρης με κεφαλιά του Ζαμόρα στο 2′ νίκησε τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο σε ένα αποτέλεσμα που κάνει την προσπάθεια του «Τριφυλλιού» για τον τίτλο αρκετά δύσκολη.

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί την ήττα της ΑΕΚ από τον ΠΑΟΚ, που άνοιγε το «παράθυρο» στο να μειωθεί η διαφορά τους στον έναν βαθμό.

Μετά από σέντρα του Μανού Γκαρθία, ο Αλβαρο Ζαμόρα με κεφαλιά-ψαράκι πρόλαβε τον Αράο κι έκανε το 1-0 για τους «κιτρινόμαυρους» πριν ολοκληρωθεί το δεύτερο λεπτό του αγώνα. Ο Παναθηναϊκός πίεσε, αλλά ο Κουέστα βρήκε λύσεις. 

Ο Αρης ήταν εκείνος που έχασε την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο β’ μέρος, αφού στο 52’ το γυριστό σουτ του Ζαμόρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Ντραγκόφσκι, ενώ στη συνέχεια ο Μανού Γκαρθία πλάσαρε αλλά η μπάλα άουτ.

Στο 69’ από απομάκρυνση της άμυνας του Αρη, ο Μπακασέτας σούταρε, αλλά ο Κουέστα έδιωξε με τις γροθιές του. Στο 86’, σε φάση διαρκείας μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, ο Ιωαννίδης σούταρε με δύναμη, αλλά ο Κουέστα μπλόκαρε.  

Παναθηναϊκός: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Αράο, Ούγκο (79′ Βαγιαννίδης), Μλαντένοβιτς, Τσέριν (79′ Τζούριτσιτς), Βιλένα (63′ Γερεμέγεφ), Μπακασέτας, Λημνιός (46′ Μαντσίνι), Βέρμπιτς (46′ Σπόραρ), Ιωαννίδης.

Αρης: Κουέστα, Οντουμπάτζο, Μοντόγια, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Ζιλ (73′ Ντουκουρέ), Νταρίντα, Σουλεϊμάνοφ (73′ Φετφατζίδης), Σαβέριο (58′ Τζούρασεκ), Γκαρθία (59′ Ρόουζ), Ζαμόρα (66′ Μορόν).

H επόμενη αγωνιστική

9η αγωνιστική – Tετάρτη 15 Μαϊου
19:00 Ολυμπιακός-ΑΕΚ
19:00 ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
19:00 Λαμία-Άρης

Η Βαθμολογία των Playoffs (8η αγωνιστική)

1. ΑΕΚ 75
2.ΠΑΟΚ 71
3. Παναθηναϊκός 71
4. Ολυμπιακός 70
5. Αρης 52
6. Λαμία 35
* ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός έχουν ματς λιγότερο

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή