Κύπελλο Ελλάδας: Στις 25 Μαΐου ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Κύπελλο Ελλάδας: Στις 25 Μαΐου ο τελικός ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη – Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

Οριστικά στο Πανθεσσαλικό θα διεξαχθεί ο τελικός Κυπέλλου ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη - Η ανακοίνωση της ΕΠΟ

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Κλείδωσε» οριστικά η ημερομηνία του τελικού Κυπέλλου, με την ΕΠΟ να ανακοινώνει πως η αναμέτρηση ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Αρη θα διεξαχθεί στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, το Σάββατο 25 Μαΐου, στις 20:30.

Σημειώνεται πως η ομοσπονδία είχε ζητήσει άδεια από την UEFA για τη διεξαγωγή του παιχνιδιού, καθώς την ίδια ημέρα είναι προγραμματισμένος ο τελικός του Champions League Γυναικών. Από τη στιγμή που πήρε το… πράσινο φως, ξεπεράστηκε και το τελευταίο εμπόδιο. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ

«Το Σάββατο 25 Μαΐου 2024 στις 20:30 στο Πανθεσσαλικό Στάδιο Βόλου θα διεξαχθεί ο Τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson, Παναθηναϊκός-Αρης. Την απόφαση έλαβε σήμερα η Επιτροπή Εκτάκτων Θεμάτων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η οποία επικύρωσε τη σχετική απόφαση της Επιτροπής Διοργανώσεων της ΕΠΟ.

Η απόφαση ελήφθη σε συνεννόηση με την Cosmote που είναι ο τηλεοπτικός πάροχος της διοργάνωσης και τη Super League 1 για την ολοκλήρωση των playoffs του πρωταθλήματος.

Επίσης, ελήφθησαν υπόψη τα προγράμματα των διεθνών διοργανώσεων και η διεξαγωγή του τελικού του UEFA Europa Conference League στις 29 Μαΐου στην Αθήνα».

Ολα δείχνουν πως ο τελικός θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία φιλάθλων, κάτι που αναμένεται να γίνει επίσημο τις επόμενες ημέρες.  

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή