EuroLeague: Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αταμάν

EuroLeague: Πρόστιμο σε Παναθηναϊκό και Αταμάν

Η ΕuroLeague ανακοίνωσε τα πρόστιμα για Παναθηναϊκό και Αταμάν σχετικά με τα όσα έγιναν στα δύο πρώτα ματς με τη Μακάμπι

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η EuroLeague επέβαλε πρόστιμο 30.000 ευρώ για την ανάλυση video του Αταμάν για τη διαιτησία, ενώ τιμώρησε με πρόστιμο 35.000 ευρώ τον Παναθηναϊκό για την επίσημη ανακοίνωσή του σχετικά με τη διαιτησία του Game 2 με τη Μακάμπι.

Επίσης, οι διοργανωτές επέβαλαν πρόστιμο 5.000 ευρώ στον Αταμάν για μη συμμόρφωσή του με τις υποχρεώσεις σχετικά με τη διαθεσιμότητα των μέσων ενημέρωσης πριν από το Game 2 των Playoffs της EuroLeague.

Σημειώνεται πως μία ημέρα μετά το πρώτο ματς των Playoffs του Παναθηναϊκού με τη Μακάμπι και λίγες ώρες πριν από το Game 2, ο Εργκίν Αταμάν ανέλυσε τις φάσεις για τις οποίες έχει παράπονα από τη διαιτησία. 

Παράλληλα, η πράσινη ΚΑΕ είχε αναφέρει μεταξύ άλλων στην ανακοίνωση: «Οταν παίζουν με τον ιδρώτα των αθλητών, με τα συναισθήματα των εκατομμυρίων φιλάθλων του, με τα χρήματα που επενδύει, ο Παναθηναϊκός χτυπάει το χέρι στο τραπέζι και πολεμάει μέχρι τέλους».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή