Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Κατέθεσαν ένσταση οι «Πράσινοι»

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός: Κατέθεσαν ένσταση οι «Πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός κατέθεσε ένσταση, μετά το τέλος του Game 3 απέναντι στη Μακάμπι, για τη φάση που έγινε 14 δεύτερα πριν το τέλος, με την προσπάθεια του Λεσόρ να κόψει τον Μπράουν

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Και «τρίτο ημίχρονο» θα έχει το Game 3 της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τον Παναθηναϊκό, που βρήκε την ισραηλινή ομάδα νικήτρια με 85-83.

Με απόφαση του Εργκίν Αταμάν, οι «πράσινοι» θα καταθέσουν ένσταση για τη φάση στα 14 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε του αγώνα, με την τάπα του Λεσόρ και το τζάμπολ, που έδωσαν οι διαιτητές, καθώς θεωρούν ότι έπρεπε να τους δοθεί η κατοχή της μπάλας.

563006923

Θυμίζουμε, ο Λορέντζο Μπράουν αστόχησε στο λέι απ μετά από τάπα του Λεσόρ, αλλά οι διαιτητές σταμάτησαν το παιχνίδι, κατοχυρώνοντας αρχικά το καλάθι για τη Μακάμπι. Από το τζάμπολ η μπάλα κατέληξε στην ομάδα του Οντεντ Κάτας, με τον Μπράουν να κερδίζει το φάουλ από τον Τζέριαν Γκραντ και να εκτελεί τις δύο βολές, που έκριναν το παιχνίδι.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT