Η Ρεάλ «λυτρώθηκε» με Βινίσιους, 2-2 με την Μπάγερν

Η Ρεάλ «λυτρώθηκε» με Βινίσιους, 2-2 με την Μπάγερν

Μπάγερν Μονάχου και Ρεάλ Μαδρίτης αναδείχθηκαν ισόπαλες 2-2 και η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στην ρεβάνς του «Σαντιάγο Μπερναμπέου»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπάγερν και Ρεάλ έμειναν στο 2-2 σε ένα χορταστικό παιχνίδι και η πρόκριση στον τελικό του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Στο 24ο λεπτό, ο Κρόος κράτησε την μπάλα μέχρι ο Βινίσιους να κάνει κίνηση προς τη σέντρα και να τραβήξει μαζί του τον Κιμ. Την κατάλληλη στιγμή έβγαλε κάθετη, με τον Βραζιλιάνο να αλλάζει κατεύθυνση και να βγαίνει τετ α τετ, γράφοντας το 1-0 με το 20ό τέρμα του (έχει και έντεκα ασίστ) στη σεζόν.

Ο Τούχελ κράτησε στον πάγκο τον Λέον Γκορέτσκα κι έριξε στη μεσαία γραμμή τον Ραφαέλ Γκερέιρο, ώστε να κάνει πιο επιθετική την ομάδα του. Η Μπάγερν πίεσε και ο Σανέ από δεξιά πέτυχε το 1-1.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Τζαμάλ Μουσιάλα έκανε το ίδιο από την απέναντι πλευρά, ο Λούκας Βάθκεθ τον ανέτρεψε και ο Κέιν με πέναλτι έκανε την ανατροπή. Ο Αγγλος έφτασε τα 43 γκολ σε 43 αγώνες της Μπάγερν τη φετινή σεζόν. Η Μπάγερν πίεσε, είχε ευκαιρίες, αλλά η Ρεάλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης. Στο 83′, ο Κιμ, ανέτρεψε τον Ροντρίγκο και ο Βινίσιους πήρε ρεβάνς και νίκησε τον Νόιερ για το 2-2.

Μπάγερν: Νόιερ, Κίμιχ, Κιμ, Ντάιερ, Μαζραουί, Λάιμερ, Γκορέτσκα (46′ Γκερέιρο), Μουσιάλα, Μίλερ (80′ Γκνάμπρι), Σανέ (87′ Ντέιβις), Κέιν

Ρεάλ: Λουνίν, Βάθκεθ, Ρίντιγκερ, Νάτσο (65′ Καμαβινγκά), Μεντί, Βαλβέρδε, Τσουαμενί, Κρόος (76′ Ντίαθ), Μπέλιγχαμ (76′ Μόντριτς), Ροντρίγκο (87′ Χοσέλου), Βινίσιους

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT