Conference League – Ολυμπιακός: «Εχουμε έρθει για να κερδίσουμε»

Conference League – Ολυμπιακός: «Εχουμε έρθει για να κερδίσουμε»

Για το πρώτο βήμα πρόκρισης ο Ολυμπιακός στην Αγγλία, κόντρα στην Αστον Βίλα

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ραντεβού με την ιστορία του έχει απόψε ο Ολυμπιακός. Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στο «Βίλα Παρκ» την Αστον Βίλα (22.00) στον πρώτο μεταξύ τους ημιτελικό του Conference League, έχοντας φτάσει πιο μακριά από ποτέ στο παρελθόν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Η αποστολή σαφώς και δεν είναι εύκολη, καθώς απέναντί τους έχουν μια ομάδα που είναι στην 4η θέση της Premier League, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ και οι παίκτες του δεν έχουν κάθε δικαίωμα να ονειρεύονται.

Ο Βάσκος τεχνικός μιλώντας χθες στη συνέντευξη Τύπου έδωσε το σύνθημα ενόψει του αποψινού ραντεβού: «Σεβόμαστε την Αστον Βίλα, αλλά έχουμε έρθει εδώ για να κερδίσουμε», είπε και προσέθεσε: «Είμαστε απόλυτα προετοιμασμένοι. Πρέπει να παίξουμε με την ηρεμία που είχαμε στα προηγούμενα ματς. Η πρόκριση δεν θα κριθεί στο πρώτο παιχνίδι, αλλά στο τέλος του δευτέρου». Ο Μεντιλίμπαρ αναμένεται να παρατάξει τους «ερυθρολεύκους» με 4-3-3, δίνοντας φανέλα βασικού στους Τζολάκη, Ροντινέι, Ρέτσο, Κάρμο, Ορτέγκα, Ιμπόρα, Τσικίνιο, Εσε, Ποντένσε, Φορτούνη, Ελ Κααμπί. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Γιόβετιτς, Πασχαλάκης, Κίνι, Παπαδούδης, Ελ Αραμπί, Καρβάλιο, Ορτα, Ρίτσαρντς, Αλεξανδρόπουλος, ενώ νέο πρόσωπο-έκπληξη είναι ο Βασίλης Πρεκατές από την ομάδα Νέων.

Από την άλλη πάντως και ο Ουνάι Εμερι εμφανίστηκε ενθουσιασμένος που η ομάδα του έχει καταφέρει να φτάσει μέχρι τον ημιτελικό του Conference. «Για εμάς ο ημιτελικός είναι πολύ συναρπαστική στιγμή και θέλουμε να την απολαύσουμε. Είμαστε η μόνη αγγλική ομάδα που έχει απομείνει στην Ευρώπη», είπε ο Ισπανός τεχνικός της Βίλα και προσέθεσε: «Το παρελθόν είναι σημαντικό για τις εμπειρίες μου, τα επιτεύγματά μου, αλλά όχι για το μέλλον μου. Μπορούμε να δημιουργήσουμε ξανά αυτό το μέλλον. Μπορούμε να χτίσουμε κάτι με αυτή την ομάδα». Στα αγωνιστικά, θα απουσιάσουν οι Τίλεμανς, Μορένο.

Στον άλλο ημιτελικό της διοργάνωσης, η Φιορεντίνα υποδέχεται την ίδια ώρα την Μπριζ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή