«Ο Σάουθγκεϊτ πιο κοντά στη Γιουνάιτεντ»

«Ο Σάουθγκεϊτ πιο κοντά στη Γιουνάιτεντ»

Σύμφωνα με το έγκυρο «Foot Mercato» ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ είναι ο εκλεκτός του Σερ Τζιμ Ράτκλιφ για τον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δυσοίωνο το μέλλον του Ερικ Τεν Χαγκ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού η εικόνα της ομάδας είναι απογοητευτική.

Σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ ο Σερ Τζιμ Ράτκλιφ δεν σκοπεύει να απολύσει τον Ολλανδό τεχνικό πριν τον τελικό του FA Cup, με τη Μάντσεστερ Σίτι, παρά τις πιέσεις που υπάρχουν για την άμεση απομάκρυνσή του. Ωστόσο, θεωρείται σχεδόν σίγουρο πως το καλοκαίρι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία τους. Σύμφωνα με το «Foot Mercato» και τον δημοσιογράφο Σάντι Αούνα, υπάρχει ήδη «εκλεκτός» διάδοχος για τον πάγκο των Κόκκινων Διαβόλων, ο Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ.

Η διοίκηση της Μάντσεστερ θεωρεί τον Ομοσπονδιακό τεχνικό της Αγγλίας ως τον πλέον κατάλληλο για να βγάλει την ομάδα από την κρίση της και να τη φέρει ξανά στην κορυφή της Αγγλίας. Δεν υπάρχει συμφωνία, όμως αναμένονται άμεσες εξελίξεις, ώστε οι δυο πλευρές να φτάσουν το συντομότερο δυνατό σε deal, το οποίο θα ανακοινωθεί μετά το Euro 2024.

O 53χρονος τεχνικός έγινε προπονητής της εθνικής ανδρών της Αγγλίας τον Σεπτέμβριο του 2016 και το συμβόλαιο με την FA έχει διάρκεια μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT