Conference League: Σε θέση μάχης στον Ολυμπιακό

Conference League: Σε θέση μάχης στον Ολυμπιακό

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η αντίστροφη μέτρηση για το πιο μεγάλο ραντεβού του Ολυμπιακού ξεκίνησε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται αύριο την Αστον Βίλα στον ημιτελικό του Conference League με στόχο να υπερασπιστούν τη νίκη τους με 4-2 πριν από μία εβδομάδα στο Μπέρμιγχαμ και να βρεθούν στον τελικό της διοργάνωσης στις 29 Μαΐου στην «Opap Arena».

Μετά τα όσα συνέβησαν την προηγούμενη Πέμπτη στο «Βίλα Παρκ», ο Ολυμπιακός έχει μια μεγάλη ευκαιρία να διεκδικήσει για πρώτη φορά στην ιστορία του την κατάκτηση ενός ευρωπαϊκού τροπαίου. Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ επισήμανε στους παίκτες του ότι δεν πρέπει να σταθούν στο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, αλλά να μπουν στο γήπεδο αποφασισμένοι να διεκδικήσουν τη νίκη σαν να προσπαθούν οι ίδιοι να ανατρέψουν το σκορ.

Από την άλλη, η Αστον Βίλα έρχεται στην Ελλάδα έχοντας γνωρίσει την ήττα από την Μπράιτον με 1-0 στο τελευταίο παιχνίδι της για την Πρέμιερ Λιγκ, με τον Ουνάι Εμερι να μπορεί να υπολογίζει ξανά στον Μαρτίνες, καθώς ο Αργεντινός γκολκίπερ ξεπέρασε τον τραυματισμό του. Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Γερμανός Φέλιξ Τσβάιερ, κατηγορίας elite.

Επίσης, απόψε στο Βέλγιο διεξάγεται ο άλλος ημιτελικός του Conference, όπου η Μπριζ υποδέχεται τη Φιορεντίνα, με τους Ιταλούς να έχουν επικρατήσει με 3-2 στο πρώτο ματς στη Φλωρεντία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT