Η Ρεάλ στον τελικό του Champions League με μεγάλη ανατροπή

Η Ρεάλ στον τελικό του Champions League με μεγάλη ανατροπή

Με δύο γκολ του Χοσέλου προς το τέλος του αγώνα, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε εντυπωσιακή νίκη επί της Μπάγερν Μονάχου

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με δύο γκολ του Χοσέλου στο φινάλε, η Ρεάλ Μαδρίτης πήρε μεγάλη νίκη έναντι της Μπάγερν Μονάχου και την 1η Ιουνίου στο «Γουέμπλεϊ» θα κυνηγήσει το 15ο Champions League της ιστορίας της, κόντρα στην Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η Ρεάλ μπήκε δυνατά και απείλησε γρήγορα με Βινίσιους και Ροντρίγκο, όμως τα δοκάρια και ο Νόιερ έβαλαν «φρένο» στους Μαδριλένους, που θα μπορούσαν να πάνε στα αποδυτήρια με προβάδισμα.  

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Μαδριλένοι αύξησαν την πίεσή της και σχεδόν «εγκαταστάθηκαν» στην περιοχή της Μπάγερν με τους Γερμανούς να ασφυκτιούν. Ωστόσο, στο 68ο λεπτό οι Βαυαροί με τρομερό τελείωμα του Αλφόνσο Ντέιβις πήραν προβάδισμα.

Μετά από ένα οφσάιντ, οι λύσεις ήρθαν από τον Χοσέλου, ο οποίος με γκολ στο 88′ και στο 91′ έφερε την ανατροπή. Η Μπάγερν διαμαρτύρεται για τη φάση του 90’+13′ όταν ο Ντε Λιχτ βρήκε μεν δίχτυα, αλλά ο διαιτητής είχε σφυρίξει λανθασμένα πριν την ολοκλήρωση της φάσης. 

Ρεάλ Μαδρίτης (Κάρλο Ανσελότι): Λούνιν – Καρβαχάλ, Ρίντιγκερ, Νάτσο Φερνάντες, Μεντί – Βαλβέρδε (81′ Χοσέλου), Τσουαμενί (69′ Καμαβινγκά), Κρόος (69′ Μόντριτς), Μπέλινγκχαμ – Ροντρίγκο (81′ Ντίας), Βινίσιους.

Μπάγερν Μονάχου (Τόμας Τούχελ): Νόιερ – Κίμιχ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Μαζραουί – Λάιμερ, Πάβλοβιτς – Σανέ (76′ Κιμ), Μουσιάλα (84′ Μίλερ), Γκνάμπρι (27′ Αλ. Ντέιβις) – Κέιν (84′ Τσούπο-Μότινγκ).

Πρώτοι Ημιτελικοί
Μπάγερν – Ρεάλ 2-2 (53′ Σανέ, 57′ πέν. Κέιν – 24′, 83′ πέν. Βινίσιους)
Ντόρτμουντ – Παρί 1-0 (36′ Φίλκρουγκ)

Δεύτεροι Ημιτελικοί
Παρί – Ντόρτμουντ 0-1 (50′ Χούμελς)
Ρεάλ – Μπάγερν 2-1 (88′, 90+1′ Χοσέλου – 68′ Ντέιβις)

Τελικός «Γουέμπλεϊ»
01/06 22:00 Ρεάλ – Ντόρτμουντ

 
Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT