Conference League: Ραντεβού με την Ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός

Conference League: Ραντεβού με την Ιστορία έχει απόψε ο Ολυμπιακός

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η πιο κρίσιμη ημέρα του Ολυμπιακού έφτασε. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται απόψε την Αστον Βίλα στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ιστορίας τους, μέχρι το επόμενο, που αν όλα κυλήσουν… ομαλά σήμερα, θα είναι ο τελικός του Conference League.

Ο Ολυμπιακός θα μπει το βράδυ στον αγωνιστικό χώρο του «Γ. Καραϊσκάκης» στον ημιτελικό της διοργάνωσης με στόχο να υπερασπιστεί τη σπουδαία νίκη του με 4-2 πριν από μία εβδομάδα στο Μπέρμιγχαμ. Μια νίκη που ναι μεν του δίνει σημαντικό προβάδισμα, αλλά, όπως ο ίδιος ο Ολυμπιακός απέδειξε στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, δεν του έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, κάτι που επισήμανε και ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ. «Ευχαριστώ τη Σεβίλλη που με απέλυσε, αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ τώρα», είπε αρχικά και όλο νόημα ο Βάσκος τεχνικός και υπογράμμισε: «Είναι υποχρέωσή μας να είμαστε συγκεντρωμένοι. Στην προηγούμενη φάση είχαμε χάσει και είχαμε βάλει μετά έξι γκολ. Είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό και πρέπει να είμαστε σοβαροί», είπε και πρόσθεσε για το αν η ομάδα του είναι πλέον το φαβορί: «Δεν έχουν αλλάξει πολύ οι ρόλοι. Μια πρόκριση κρίνεται σε δύο αγώνες. Η Αστον Βίλα θα παίξει με σοβαρότητα για να προκριθεί, όπως θέλουμε να κάνουμε και εμείς. Και οι δύο έχουν πιθανότητες.

Ο Εμερι πιστεύει πως μπορεί να μας αποκλείσει και αυτό είναι ένα όπλο για εμάς. Θα τα δώσουμε όλα για να δώσουμε χαρά στον κόσμο».

Τους παίκτες του Ολυμπιακού εκπροσώπησε στη χθεσινή συνέντευξη Τύπου ο Ιμπόρα, ο οποίος και τόνισε: «Πρέπει να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από εκείνους. Εμαθα πολλά από τον Εμερι. Τώρα θέλω τη διάκριση με τον Ολυμπιακό».

Εκτός ο Ορτέγκα

Στα αγωνιστικά, ο Ορτέγκα δεν είναι σε θέση να αγωνιστεί και τη θέση του στο αριστερό άκρο της άμυνας όλα έδειχναν πως θα την πάρει ο Ομάρ Ρίτσαρντς, όμως κάποιες ενοχλήσεις του Αγγλου μπακ φανε-ρώνουν τις δεύτερες σκέψεις του Βάσκου προπονητή για το συγκεκριμένο θέμα, καθώς πλέον θέση διεκδικεί και ο Κίνι. Οσον αφορά τους υπόλοιπους δέκα, δεν αναμένεται να υπάρξει άλλη έκπληξη και θα είναι οι: Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ιμπόρα, Εσε, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε και Ελ Κααμπί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT