Η Athens Kallithea στη Super League ύστερα από 18 χρόνια

Η Athens Kallithea στη Super League ύστερα από 18 χρόνια

Η Athens Kallithea αναδείχθηκε ισόπαλη με τα Χανιά με 1-1 και πανηγύρισε στο «Ελ Πάσο» την επιστροφή της στη Super League, έπειτα από 18 χρόνια

36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Καλλιθέα επέστρεψε στα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η Athens Kallithea αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τα Χανιά στο «Ελ Πάσο», εξασφάλισε μαθηματικά την πρωτιά του Νοτίου Ομίλου της Super League 2, μια αγωνιστική πριν το φινάλε και πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.

Ο σύλλογος των Νοτίων Προαστίων θα αγωνιστεί και πάλι στην πρώτη τη τάξει κατηγορία ύστερα από 18 χρόνια και τη σεζόν 2005-06. Παράλληλα, ήταν το τέταρτο πρωτάθλημα δεύτερης κατηγορίας και πέμπτη άνοδος για τον Αλέκο Βοσνιάδη.

Oι 14 ομάδες της επόμενης Super League

Κατά αλφαβητική σειρά οι 14 ομάδες που θα συμμετάσχουν την επόμενη περίοδο στη Super League θα είναι οι εξής: ΑΕΚ, Αρης, Αστέρας Τρίπολης, Athens Kallithea, Ατρόμητος, Βόλος, Λαμία, Λεβαδειακός, Ολυμπιακός, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός, Παναιτωλικός, Πανσερραϊκός, ΠΑΟΚ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT