Final 4 – Ημίχρονο: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 38:36

Final 4 – Ημίχρονο: Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε 38:36

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε εξέλιξη βρίσκεται ο πρώτος ημιτελικός στο Final 4 της Eurolegue. Ο Παναθηναϊκός προηγείται της Φενέρμπαχτσε με 38:36.

Σύμφωνα με τον sport-fm, υπάρχουν δύο οπτικές στο πρώτο ημίχρονο. Από τη μία πλευρά, οι «πράσινοι» δεν έχουν χάσει ούτε μία φορά το προβάδισμα σε όλη τη διάρκεια του ημιχρόνου, παίζουν σε γενικές γραμμές αποτελεσματική άμυνα και έχουν διατηρήσει το σκορ και το τέμπο εκεί που τους βολεύει. Από την άλλη, όμως, η Φενέρ κατάφερε να σβήσει εύκολα το +12 του Παναθηναϊκού και πάει στο ημίχρονο όντας μόλις ένα καλάθι πίσω στο σκορ, στο κακό της διάστημα. Το πιο καλό νέο είναι ότι ο Σκότι Γουίλμπεκιν και ο Νικ Καλάθης δεν έχουν καταφέρει να φανούν μέχρι στιγμής.

Τα στατιστικά στο ημίχρονο

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ AKTOR: Καλαϊτζάκης, Σλούκας 4, Παπαπέτρου 2, Γκραντ 7 (1), Ναν 8 (2/3 τρίποντα, 5 ριμπάουντ, 2 λάθη), Λεσόρ 6 (3 ριμπάουντ), Αντετοκούνμπο (1 μπλοκ), Γκριγκόνις 6 (3 ασίστ), Ερνανγκόμεθ 3 (1), Μήτογλου 2 (2 ριμπάουντ)

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Μότλι, Γουίλμπεκιν 2 (2 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 λάθη), Σανλί 5 (1), Χέιζ-Ντέιβις 12 (2/4 τρίποντα, 2 ριμπάουντ), Μπιμπέροβιτς 2, Πιερ, Γκούντουριτς 7 (1), Ντόρσεϊ, Καλάθης (4 ριμπάουντ, 3 ασίστ, 3 λάθη), Σεστίνα 5 (1), Παπαγιάννης 3 (1)

Το παιχνίδι άρχισε με αρκετά μεγάλη καθυστέρηση λόγω της έντασης που είχε προηγηθεί από Τούρκους χούλιγκαν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT