Μέγα κίνητρο, μέγα πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου

Μέγα κίνητρο, μέγα πάθος για την κατάκτηση του Κυπέλλου

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συμπαίκτες και φίλοι για χρόνια σε Κηφισιά και Πανιώνιο, ο Χρήστος Κόντης και ο Ακης Μάντζιος θα βρεθούν απόψε (20.30) αντίπαλοι στον τελικό του Κυπέλλου στο «Πανθεσσαλικό» του Βόλου, στην πιο λαμπρή βραδιά της καριέρας τους, στον πάγκο δύο ιστορικών ομάδων που αναζητούν μια διάκριση με την κατάκτηση του τροπαίου, με έξτρα μπόνους το εισιτήριο για τον 2ο προκριματικό γύρο του Europa League.

Ο νικητής τα παίρνει όλα και κλείνει γλυκά μια ιδιαίτερη χρονιά. Ο ηττημένος θα μείνει με άδεια χέρια και θα επιστρέψει στη βάση του με τη στυφή γεύση της αποτυχίας, ειδικά εάν είναι ο Παναθηναϊκός, που ξεκινάει τον τελικό ως φαβορί και προσπαθεί να απαλύνει την πικρή αίσθηση της απώλειας του πρωταθλήματος.

Στην πραγματικότητα, την ίδια απογοήτευση θα νιώσει και ο Αρης αν χάσει μια ακόμη ευκαιρία να πανηγυρίσει έναν τίτλο μετά 54 χρόνια «ανομβρίας».

«Σε έναν τελικό δεν υπάρχει φαβορί. Οποιος το θέλει πιο πολύ θα το πάρει, κι εμείς το θέλουμε πολύ. Εχω τέσσερις τίτλους ως προπονητής. Το έργο του προπονητή είναι εύκολο όταν έχει καλούς παίκτες, και εγώ έχω. Γνωρίζω άριστα τους παίκτες, την ομάδα, τον σύλλογο», δήλωσε ο Χρήστος Κόντης, με τον Ακη Μάντζιο να τονίζει από την πλευρά του: «Ενας τελικός είναι τελικός, δεν υπάρχει φαβορί. Είναι θέμα ημέρας, κατά πόσο θα έχουμε προετοιμαστεί. Δεν έχουν οι ομάδες να κρύψουν κάτι. Δουλεύαμε σε κάτι διαφορετικό όσον αφορά τον Παναθηναϊκό. Η έλευση του Κόντη άλλαξε τα δεδομένα. Εχουμε απίστευτη ορμή και πίστη από τον κόσμο μας για να φέρουμε το Κύπελλο στη Θεσσαλονίκη. Αυτό το παιχνίδι είναι μια κατηγορία μόνο του».

Και οι δύο προπονητές ευχήθηκαν να βρεθούν κι άλλες φορές στο μέλλον δύο Ελληνες τεχνικοί αντιμέτωποι σε έναν τελικό, ενώ καυτηρίασαν το γεγονός ότι το παιχνίδι θα γίνει σε άδειο γήπεδο, μπροστά σε μόλις 30 φιλάθλους κάθε ομάδας.

Την ίδια πικρία εξέφρασαν και ο Φώτης Ιωαννίδης με τον Χουλιάν Κουέστα, που περίμεναν έναν τελικό-γιορτή και όχι να παίξουν μπροστά σε άδειες εξέδρες…

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT