Σλούκας: Είμαστε 40 λεπτά μακριά από τον τίτλο – Πολύ μεγάλος προπονητής ο Αταμάν

Σλούκας: Είμαστε 40 λεπτά μακριά από τον τίτλο – Πολύ μεγάλος προπονητής ο Αταμάν

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού μίλησε για τον τελικό κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τον «μαέστρο» της φετινής πορείας, Εργκίν Αταμάν.

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σαράντα λεπτά χωρίζουν τον Παναθηναϊκό από την «αναρρίχησή» του στην ευρωπαϊκή κορυφή του… μπασκετικού Εβερεστ. Σαράντα λεπτά από την απόλυτη δικαίωση όλου του «πράσινου» οργανισμού. Σαράντα λεπτά από το απόλυτο comeback! 

Σε αυτά τα σαράντα λεπτά, εστίασε ο Κώστας Σλούκας, μιλώντας στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, παραμονή του τελικού του φάιναλ φορ της Euroleague στο Βερολίνο, απέναντι στην πανίσχυρη και υπερασπίστρια του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης. 

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού αναφέρθηκε επίσης στο κρίσιμο τελευταίο βήμα για την ολοκλήρωση του εφετινού «θαύματος» του Παναθηναϊκού, στην προσωπική του δικαίωση και όχι μόνο, στην πολυνίκη της διοργάνωσης με 11 τίτλους και κατά πολλούς φαβορί, Ρεάλ Μαδρίτης και φυσικά στον «ιθύνοντα νου» και απόλυτο «μαέστρο» της εφετινής πορείας, Εργκίν Αταμάν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε: 

– Κώστα ένα ακόμη ματς μένει και είστε πρωταθλητές Euroleague.

«Ενα ακόμη και το πιο δύσκολο βήμα. Το τελευταίο βήμα είναι και το πιο απαιτητικό, το πιο αγχωτικό και το πιο δύσκολο. Ελπίζω ότι αύριο με τη βοήθεια του κόσμου θα καταφέρουμε να πετύχουμε κάτι πολύ σπουδαίο». 

– Αυτή η Ρεάλ Μαδρίτης παίζεται;

«Είναι μία πάρα πολύ καλή και ταλαντούχα ομάδα. Εχει τρωτά σημεία, αλλά αν εμείς είμαστε αφελείς θα έχουμε πού σοβαρό πρόβλημα».

– Για εσένα θα είναι μία δικαίωση, αν το τέλος σε βρει πρωταθλητή Ευρώπης; Αλλωστε η εκκίνηση της χρονιάς είχε διακυμάνσεις και αμφισβήτηση.

«Θα είναι μία δικαίωση όχι μόνο για εμένα, αλλά για όλο τον οργανισμό, τον πρόεδρο, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου που πήραν μία πάρα πολύ δύσκολη απόφαση να έρθουν σε μία ομάδα που ήταν προτελευταία πέρυσι και έβαλαν το λιθαράκι τους να φτάσουμε μέχρι τον τελικό. Εμείς θα καταθέσουμε ψυχή αύριο, γιατί είμαστε 40 λεπτά μακριά από τον τίτλο». 

– Τελικά θα μας αποκαλύψεις το μυστικό του Εργκίν Αταμάν, που σας έχει παρασύρει μέχρι εδώ;

«Είναι προπονητής με πολύ μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό βγαίνει και προς τα έξω. Γνωρίζει τι μπορεί να κάνει, γνωρίζει τις ικανότητες του, το έχει ξανακάνει στο παρελθόν. Είναι ένας πολύ μεγάλος προπονητής». 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή
MHT