Αναμονή για το προεδρικό ραντεβού στον Παναθηναϊκό

Αναμονή για το προεδρικό ραντεβού στον Παναθηναϊκό

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μέσα στις επόμενες ώρες, πιθανώς ακόμα και στη διάρκεια της σημερινής ημέρας, αναμένεται να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, με στόχο να λυθεί αρχικά η μεταξύ τους παρεξήγηση και να συζητήσουν εν συνεχεία σε πιο συγκεκριμένες βάσεις τον ρόλο που επιθυμεί να έχει στα διοικητικά της ΠΑΕ, άμεσα ή στο μέλλον, ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Επιθυμία και των δύο ανδρών είναι να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η ώρα και ο τόπος της συνάντησής τους. Θα καθοριστούν σήμερα σε τηλεφωνική επικοινωνία τους, χωρίς τη μεσολάβηση τρίτων. Το αίσιο τέλος αυτής της παρεξήγησης θα επιτείνει το κλίμα ευφορίας που υπάρχει μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού στην Κομοτηνή, η οποία «κλείδωσε» μία θέση στα πλέι οφ και άνοιξε τον δρόμο ακόμα και για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Γιάννης Αναστασίου είδε χθες τους Μπαϊράμι, Ρισβάνη να ακολουθούν μέρος του προγράμματος και τον Μέντες να αρκείται ξανά σε ατομικό. Ο Κουτρουμπής συμπλήρωσε 7 κίτρινες και θα εκτίσει την ποινή του στο ματς της ερχόμενης Κυριακής με τον Εργοτέλη στη Λεωφόρο (τα εισιτήρια κυκλοφορούν από χθες) και αυτό της 29ης αγωνιστικής με αντίπαλο τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή