Θρίαμβος του ΠΑΟ στο ντέρμπι των αιωνίων

Θρίαμβος του ΠΑΟ στο ντέρμπι των αιωνίων

1' 20" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μπορεί να τους χώριζαν πριν το παιχνίδι 27 βαθμοί, ωστόσο μέσα στο γήπεδο ο Παναθηναϊκός εμφανίστηκε αποφασισμένος να βάλει δύσκολα στον Ολυμπιακό και τα κατάφερε με εμφατικό τρόπο, επικρατώντας με 0-3 μέσα στο «Γ.Καραϊσκάκης» και βάζοντας τέλος στο αήττητο σερί των «ερυθρολεύκων» στο φετινό πρωτάθλημα.

Το σκορ άνοιξε στο τελευταίο λεπτό του πρώτου μέρους, όταν σε μια καλά οργανωμένη αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο Μάρκους Μπέργκ κράτησε τη μπάλα όσο χρειαζόταν και την έστρωσε στον επερχόμενο Ντάνιελ Πράνιτς, ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ νίκησε τον Ρομπέρτο.

Ο Σουηδός από δημιουργός μετατράπηκε σε εκτελεστής στο 67’ όταν εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της άμυνας των γηπεδούχων και πλάσαρε σωστά, κάνοντας το 0-2, ενώ το αποτέλεσμα της αναμέτρησης διαμόρφωσε το 89’ ο Αμπέιντ.

Λιίγα λεπτά νωρίτερα ο Ντομίνγκεζ έστειλε ψηλά άουτ το πέναλτι που κέρδισε για τον Ολυμπιακό ο Βαλντέζ, και το οποίο προκάλεσε έντονες διαμαρτυρίες από την πλευρά των «πρασίνων»

Το ματς διεκόπη για αρκετά λεπτά τόσο στα μέσα, όσο και στο τέλος της επανάληψης. Αρχικά, ένα γεμάτο πλαστικό ποτήρι εκτοξεύτηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού τραυματίζοντας στο πρόσωπο τον προπονητή του, Γιάννη Αναστασίου, ενώ μετά την επίτευξη του τρίτου γκολ, υπήρξε εκτεταμένη ρίψη αντικειμένων προς την εστία του Στέφανου Καπίνο.

«Πάγωσαν» με Ολαϊτάν

Άπαντες στο «Γ.Καραϊσκάκης» «πάγωσαν» στα μέσα του πρώτου μέρους, όταν ο Μάικλ Ολαϊτάν σωριάστηκε στο έδαφος χωρίς να δεχθεί κάποιο μαρκάρισμα και δείχνοντας να έχει χάσεις τις αισθήσεις του. 

Αμέσως τα ιατρικά επιτελεία και των δυο ομάδων παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στον ποδοσφαιριστή, ο οποίος αποχώρησε καταχειροκροτούμενος και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, έχοντας πάντως τις αισθήσεις του και με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για πρόβλημα στον αυχένα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή