«Σύμμαχοι» και οι παίκτες στην προσπάθεια του ΠΑΟ

«Σύμμαχοι» και οι παίκτες στην προσπάθεια του ΠΑΟ

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ξάφνιασε ευχάριστα η απόφαση των παικτών του Παναθηναϊκού να στηρίξουν με τον δικό τους τρόπο την προσπάθεια που κάνει η ομάδα να ανασάνει οικονομικά και να εξασφαλίσει την αδειοδότηση. Οπως συνηθίζεται σε μεγάλες νίκες, έγινε κουβέντα να πριμοδοτηθούν με ένα έξτρα ποσό για το 3-0 στο Καραϊσκάκη, αλλά οι παίκτες ομόφωνα αποφάσισαν να μην πάρουν κανένα πριμ μιας και η οικονομική κατάσταση της ομάδας δεν το επιτρέπει, ούτε η νίκη αυτή έφερε κάποια έσοδα ή έναν τίτλο. Οπως μετέφεραν στη διοίκηση, πριμ θα δεχθούν μόνο αν κατακτήσουν το Κύπελλο και θα το μοιραστούν όχι μόνο οι παίκτες, αλλά όλα τα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

• Η χωρίς προβλήματα επιστροφή των έξι διεθνών (έκαναν αποθεραπεία) και του Μαρινάκη στις προπονήσεις, λύνει τα χέρια του Αναστασίου ενόψει του αυριανού αγώνα με τον Αρη στη Λεωφόρο. Μοναδικοί απόντες θα είναι οι Καπίνο, Μπαϊράμι, οι οποίοι περιορίστηκαν χθες σε ατομικό και δεν υπολογίζονται. Είναι πιθανό ο Πέτριτς να ξεκινήσει για πρώτη φορά στην αρχική ενδεκάδα.

• Αρνητικά απάντησε ο ΟΦΗ στο αίτημα του Παναθηναϊκού να του δοθούν εισιτήρια για τον ημιτελικό της 19ης Μαρτίου στο Ηράκλειο. Ως εκ τούτου, και οι δύο ημιτελικοί θα γίνουν με την παρουσία μόνο οπαδών των γηπεδούχων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή