Πολωνία: Με συμμετοχή Ελλήνων αθλητών συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

Πολωνία: Με συμμετοχή Ελλήνων αθλητών συνεχίζεται το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΣΤΙΒΟΣ: Με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών συνεχίζεται στο Σόποτ της Πολωνίας το παγκόσμιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Στο πρωινό πρόγραμμα των προκριματικών, ο Κώστας Δουβαλίδης θα πάρει μέρος στα 60 μ. εμπ. και η Μαρία Γάτου στα 60 μ. Και οι δύο αθλητές μας φιλοδοξούν να προκριθούν στους αυριανούς ημιτελικούς και τελικούς. Το απόγευμα, ο Κώστας Φιλιππίδης θα αγωνιστεί στον τελικό του επί κοντώ.

ΠΑΡΑΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ: Στο Σότσι της Ρωσίας συνεχίζονται σήμερα οι χειμερινοί Παραολυμπιακοί Αγώνες.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Από σήμερα ξεκινούν στα Χανιά οι εκδηλώσεις για τον 21ο Ολ Σταρ αγώνα. Στις 16.00 θα διεξαχθεί ο αγώνας των νέων, ενώ αύριο θα σερβιριστεί το… κυρίως πιάτο. Στις 13.00 θα αρχίσει ο αγώνας αθλητών με καρότσι και στις 16.00 οι επίλεκτοι Ελληνες θα βρεθούν αντιμέτωποι με τους κορυφαίους ξένους της Α1 ανδρών. Επίσης, θα διεξαχθούν διαγωνισμοί καρφωμάτων και τριπόντων.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ: Ντέρμπι… πρωτοπόρων θα διεξαχθεί αύριο στο ΟΑΚΑ (15.00) για την 20ή αγωνιστική του 6ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον δεύτερο στη βαθμολογία Ηρόδοτο, ο οποίος απέχει 11 βαθμούς από την Ενωση.

ΒΟΛΕΪ: Δυνατές αναμετρήσεις περιλαμβάνει η 19η αγωνιστική της Α1 ανδρών, η οποία αρχίζει σήμερα με τέσσερα παιχνίδια. Το πρόγραμμα: 17.30: ΑΕΚ – Κηφισιά, 19.00: Παμβοχαϊκός – Ολυμπιακός, Παναχαϊκή – Αρης, Λαμία – ΠΑΟΚ. 20ή αγωνιστική, Α1 γυναικών: 17.00: Ηρακλής Θ. – Ιωνες, 18.00: Ολυμπιακός – Πανναξιακός, 19.00: Μακεδόνες – Ηρακλής Κ.

ΠΟΛΟ: Για τη 10η αγωνιστική της Α1 γυναικών, ο Νηρέας Χαλανδρίου παίζει με τον Ηρακλή (17.00).

ΧΑΝΤΜΠΟΛ: Χωρίς το μεγάλο ντέρμπι αρχίζει σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο η 17η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Το πρόγραμμα: 16.00: ΠΑΟΚ – Φοίβος Σ., 18.00: Κιλκίς – Αρχέλαος Κ., Διομήδης Αργους – Αερωπός Εδεσσας, Φίλιππος Βέροιας – ΑΣΕ Δούκα. Α1 γυναικών, 13η ημέρα: 18.00: Μέγας Αλέξανδρος – ΟΦ Ν. Ιωνίας, Αναγέννηση Αρτας – Ορμή.

ΠΑΛΗ: O τριταθλητής Ευρώπης στους παίδες, Αθανάσιος Καπαθανασίδης, αγωνίζεται σήμερα στο διεθνές τουρνουά πάλης της Ρωσίας (Γιακουτία) στα 96κ. της ελευθέρας. Αύριο, ο Κύριλλος Μπινενμπάουμ θα παίξει στα 66 κ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή