Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

Τέλος ο Πεδουλάκης από τον Παναθηναϊκό

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ήττα από την Λαμποράλ Κούτσα ήταν καθοριστική για τον Αργύρη Πεδουλάκη καθώς αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Παναθηναϊκού. Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν και αποφάσισαν πως το καλύτερο θα είναι η αποχώρηση του Ελληνα τεχνικού από το τιμόνι της ομάδας, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τον ευχαριστεί για το γεγονός πως κατάφερε σε μια δύσκολη περίοδο για την ομάδα να την διατηρήσει σε υψηλό επίπεδο κατακτώντας τρεις τίτλους.

Στο πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό, ο Πεδουλάκης κατέκτησε δύο Κύπελλα Ελλάδας (2013, 2014) κι ένα πρωτάθλημα Ελλάδας (2013). Το ρεκόρ του την περσινή σεζόν ήταν 22-4 στην κανονική περίοδο της Α1, 8-0 στα πλέι οφ και 3-0 στο Κύπελλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Αργύρη Πεδουλάκη.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ κ. Δημήτρης Γιαννακόπουλος ευχαριστεί τον κ. Πεδουλάκη, ο οποίος ανέλαβε σε μια πολύ δύσκολη περίοδο και κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε τρεις τίτλους. Θα είναι πάντα ξεχωριστό μέλος της Παναθηναϊκής οικογένειας.

Τη Δευτέρα η ομάδα θα προπονηθεί υπό τις οδηγίες του κ. Φραγκίσκου Αλβέρτη. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή