Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα για τον φορμαρισμένο ΠΑΟ

Βελτίωση σε όλα τα επίπεδα για τον φορμαρισμένο ΠΑΟ

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το εμφατικό 4-1 επί του Aρη, ήταν για τον Παναθηναϊκό ο επόμενος κρίκος σε μια αλυσίδα επιβλητικών εμφανίσεών του το τελευταίο διάστημα, με σημείο αναφοράς τα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τoν ΠΑΟΚ. Οι «πράσινοι» δείχνουν μεγάλα σημάδια βελτίωσης και έχουν αποκτήσει την ωριμότητα που φέρνει σταθερότητα σε αγωνιστικό και σε βαθμολογικό επίπεδο. Δεν είναι μόνο η πιο φορμαρισμένη ομάδα τον τελευταίο μήνα, αλλά κι αυτή που έχει κάνει τη μεγαλύτερη πρόοδο, σε σημείο που να ελπίζει δικαιολογημένα σε πολύ καλύτερη συνέχεια. Ο στόχος δεν είναι μόνο ό,τι καλύτερο στη φάση των πλέι οφ ή η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είναι η βελτίωση σε όλα τα επίπεδα, ώστε να μπουν οι βάσεις για να εμφανιστεί πιο ανταγωνιστικός την επόμενη περίοδο. «Εκτός από το πολύ καλό ποδόσφαιρο που παίζει, ο Παναθηναϊκός είναι υγιής ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης και θα γίνεται καλύτερος από μέρα σε μέρα. Είναι νεανική ομάδα που έχει στόχο και πλάνο στο παιχνίδι της και παρουσιάζει όλο και πιο ομοιογενές σύνολο» δήλωσε χαρακτηριστικά ο Βασίλης Κωνσταντίνου στο Metropolis.

• Από ίωση ταλαιπωρείται ο Μπεργκ και χθες παρέμεινε κλινήρης. Ο Σίλντενφελντ (πρόβλημα στο μάτι) παρέμεινε για προληπτικούς λόγους στο νοσοκομείο και αναμένεται να πάρει εξιτήριο σήμερα. Ο Καπίνο απουσίασε για… τηλεοπτικές υποχρεώσεις της Ελπίδων, ενώ ο Μπαϊράμι έκανε ξανά ατομικό.

• Να «δέσει» από τώρα το μέλλον του φροντίζει ο Παναθηναϊκός. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα sport24, οι Σαμαράς και Νταμπίζας έχουν ειδοποιήσει εννιά παίκτες από τις Ακαδημίες του συλλόγου ότι σύντομα, ίσως και μέσα στον Μάρτιο, θα κληθούν να υπογράψουν το πρώτο τους επαγγελματικό συμβόλαιο. Πρόκειται για τους Γκέκα, Κότσαρη, Μυρθιανό, Τζανουλίνο, Αγγελόπουλο, Νιούμαν, Στάικο, Μαλντίν από την ομάδα των Νέων και τον 16χρονο Λάμπρου, πρώτο σκόρερ της εφηβικής ομάδας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή