Aπίστευτη η Ατλέτικο Μαδρίτης

Aπίστευτη η Ατλέτικο Μαδρίτης

1' 28" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Με επιβλητικό τρόπο η Ατλέτικο Μαδρίτης επιβεβαίωσε την ανωτερότητά της κόντρα στη Μίλαν και με νέα νίκη (4-1), υπερασπίστηκε το 1-0 που είχε αποσπάσει στο Μιλάνο, παίρνοντας τη θριαμβευτική πρόκριση για τους «8» του Τσάμπιονς Λιγκ. Χωρίς κόπο έκανε «τσεκ ιν» στους προημιτελικούς και η Μπάγερν, η οποία μετά τη νίκη της με 2-0 επί της Αρσεναλ στο Λονδίνο, έμεινε, αγωνιζόμενη σε χαλαρούς ρυθμούς, στο ισόπαλο 1-1 στο Μόναχο.

Στη Μαδρίτη, η Μίλαν παρέταξε τη βαριά της φανέλα, ωστόσο, η Ατλέτικο είχε να αντιπαραθέσει περισσότερη ποιότητα και ποδοσφαιρικό ταλέντο. Προηγήθηκε μόλις στο 3΄ με τον Ντιέγκο Κόστα και μόνο ο Κακά κατάφερε να την τρομάξει όταν ισοφάρισε στο 27΄ σε 1-1. Το γκολ αυτό έδωσε κάποια ώθηση στους Ιταλούς, η οποία κόπηκε από το γκολ του Τουράν στο 40΄. Το δεύτερο ημίχρονο θα μπορούσε να είχε ενδιαφέρον αν στο γήπεδο υπήρχε μια κανονική Μίλαν. Αυτή που παρουσιάστηκε από τον Ζέεντορφ το μόνο που κατάφερε ήταν να δεχθεί άλλα δύο γκολ (71΄ Γκαρσία, 85΄ Ντιέγκο Κόστα) και να φύγει από το Βιθέντε Καλδερόν με το «βαρύ» 4-1.

Στο Μόναχο δεν εκτυλίχθηκε κάποιο θρίλερ, όπως πέρυσι, αλλά ξανά η Αρσεναλ κατάφερε να φύγει με το κεφάλι ψηλά. Απάντησε άμεσα με τον Ποντόλσκι (57΄), το γκολ που δέχθηκε από τον Σβαϊνστάιγκερ (55΄), αποσπώντας μια ισοπαλία (1-1) που, όμως, δεν ήταν ικανή να της δώσει την πρόκριση. Ο Μίλερ έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Καθαρά φαβορί έχουν τα αποψινά παιχνίδια του κορυφαίου ευρωπαϊκού θεσμού, που μοιάζουν τυπική διαδικασία για την Μπαρτσελόνα και την Παρί Σεν Ζερμέν. Οι Καταλανοί έχουν σαφές προβάδισμα, στη Βαρκελώνη, επί της Μάντσεστερ Σίτι με τη νίκη τους με 2-0 στην Αγγλία από το πρώτο παιχνίδι, ενώ η Παρί έχει ήδη πάρει το εισιτήριο της οκτάδας ουσιαστικά μετά το 4-0 μέσα στη Γερμανία επί της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή