«Ο Παναθηναϊκός είναι καθ’ όλα έτοιμος»

«Ο Παναθηναϊκός είναι καθ’ όλα έτοιμος»

1' 53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε καλό κλίμα, αλλά με κοινή συμφωνία να μη διαρρεύσουν λεπτομέρειες, έγινε η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Γιώργο Σαρρή. Οι σχέσεις του Παναθηναϊκού με την ομοσπονδία είναι τεταμένες τα τελευταία χρόνια και η συνάντηση αυτή μπορεί να αποδειχθεί ένα πρώτο βήμα για να εξομαλυνθούν. Σύμφωνα με πληροφορίες, πέρα από την «καυτή πατάτα» της διαιτησίας και τη γενικότερη πολιτική της ΕΠΟ, συζητήθηκε και το θέμα της αδειοδότησης, με τον διευθυντή του σχετικού τμήματος, Γιώργο Δημητρίου, να δίνει επεξηγήσεις για τον χειρισμό ορισμένων θεμάτων από τους «πράσινους», ώστε να είναι απόλυτα τακτοποιημένοι μέχρι το τέλος του μήνα για να πάρουν το πιστοποιητικό.

«Είχα μια πάρα πολύ καλή συνάντηση με τον πρόεδρο, όπου μιλήσαμε για θέματα ποδοσφαίρου. Αν χρειαστεί, θα συναντηθούμε και πάλι», δήλωσε ο κ. Αλαφούζος, χωρίς να δώσει λεπτομέρειες για το περιεχόμενο της χθεσινής συζήτησής του με τον κ. Σαρρή και της πρόσφατης με τον Μισέλ Πλατινί: «Μερικά πράγματα δεν λέγονται, δεν συζητούνται ή μάλλον δεν δημοσιοποιούνται. Το τι έκανα σε κάποιες ιδιωτικές συζητήσεις υπό τον ρόλο μου ως πρόεδρος του Παναθηναϊκού αφορούν τους ανθρώπους με τους οποίους μίλησα και εμένα. Γενικά ο Παναθηναϊκός δεν τυγχάνει της καλύτερης μεταχείρισης από τη δημοσιότητα, γι’ αυτό και είμαι πολύ προσεκτικός». Ο κ. Αλαφούζος εμφανίστηκε καθησυχαστικός για την αδειοδότηση και το γηπεδικό: «Εχω πει πολλές φορές ότι ο Παναθηναϊκός είναι καθ’ όλα έτοιμος για να πάρει άδεια και να μην έχει κανένα θέμα φέτος. Για τη Λεωφόρο δεν τίθεται κανένα θέμα. Οσα γράφονται είναι υπερβολές».

• Οι Πράνιτς και Σπυρόπουλος έχουν ίωση, με τον πρώτο να προπονείται συντηρητικά και τον δεύτερο να παραμένει κλινήρης. Οι Πέτριτς, Μπαϊράμι συνέχισαν το πρόγραμμα αποθεραπείας και δεν υπολογίζονται για το αυριανό παιχνίδι στα Γιάννενα.

• Με την παρουσία του Γιάννη Αλαφούζου και του Νίκου Νταμπίζα, εννιά ταλέντα από τα τμήματα υποδομής του Παναθηναϊκού υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια διάρκειας δυόμισι χρόνων, επιβεβαιώνοντας την πολιτική του συλλόγου να στηρίζει το μέλλον του σε δικά του παιδιά. Οπως ανακοινώθηκε από την ΠΑΕ, είναι οι Γκέκας, Κότσαρης, Μυρθιανός, Τζανουλίνος, Αγγελόπουλος, Νιούμαν, Στάικος, Υμεράι και Λάμπρου.

• Στις 916 χιλ. ευρώ προσδιορίστηκε από το Διαιτητικό Δικαστήριο Εφέσεων της ΕΠΟ η οφειλή του Παναθηναϊκού στον Τοτσέ. Το χρέος έχει ήδη διακανονιστεί και θα εξοφληθεί σε 45 μηνιαίες δόσεις.

• Πρόστιμο 7 χιλ. ευρώ επιβλήθηκε στην ΠΑΕ για τον αγώνα με τον Αρη.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή